Mijn weblog

Back in Business

Claire
31/05/2002 | 16:31 uur
in de categorie De wereld volgens

 
Hoezee en hieperdepiep!! Ik ben weer terug van weggeweest. Hoewel, ik was niet echt weg, alleen m?n log. En een deel daarvan (alle postjes vanaf 13 april tot op heden) zijn voorgoed verdwenen in cyberspace. Waarvoor graag een moment van gepaste stilte.*.....*


Als vaste lezer heeft u zich waarschijnlijk afgevraagd wat er nou precies aan de hand was. Ik beken meteen; ik weet het zelf ook niet precies. Ik weet alleen dat er op iets mis is gegaan met een cgiscript (whatever that may be) waardoor de server vastliep (ofzoietsch). Daardoor heeft de provider, Digitalus Webhosting, mijn domein afgesloten. Nou kan er natuurlijk altijd wat misgaan met computers, daar zijn het computers voor. Maar wat kapot is, moet gemaakt. En daar ging Digitalus Webhosting de mist in. Zicht minder dan 3 meter.

Want gedurende de afgelopen weken (toen u bij het surfen naar claverproductions.org de vrolijke mededeling ?You have no permission te acces this server? ofzoietsch kon lezen) heb ik Digitalus Webhosting vrijwel iedere dag aan de telefoon gehad. Als de telefoon al werd opgenomen. Of niet in gesprek was. Die gesprekken gingen ongeveer als volgt

- Digitalus, met MrtnKstr

Ja hallo, u spreekt met claver van claverproductions.org. Ik heb u deze week al twee keer aan de telefoon gehad over mijn website die niet meer werkt. U zou daar wat aan gaan doen, maar hij is nog steeds niet bereikbaar en ik kan ook niet mailen.

- Oh ja, heb je een momentje?

Welja

- munnnumununummennum.....nummunumnummenum (tegen collega op achtergrond)....ah, nou dat is heel vreemd want we hebben er zus en zo aan gedaan dus het moet weer werken, yess?

Nou, het werkt helemaal niet en je zou mij mailen als het weer in orde was

- ja tsja, es even kijken....aha..ik zie het al. Er is een fout in de cgiscripts en die zijn beschadigd dus we kunnen uw backup niet terugzetten, yess?

Wat???? Dus alles is kwijt?

- ehm eh...heb je zelf niet een backupje dan?

Nee, dat doen jullie toch om de twee dagen?

- Jamaar die is dus stuk. Wij zitten ook met de handen in het haar. We gaan het proberen te fixen, yess?

Jamaar vorige week zei je dat het allemaal goed zou komen.

Ik zit nu al bijna 3 weken zonder mail en log dus ik word er onderhand een beetje moe van dat ik jullie iedere dag moet bellen en dat jullie dan beloven dat er iets gedaan wordt en er gebeurt geen fuk


- Okee, we gaan het proberen te fixen, yess?

zucht

Waarna er de volgende dag ongeveer eenzelfde gesprek maar dan met andere moeilijke cybertermen volgde. En de dag daarop en de dag daarop en de dag daar weer op. Om nog maar te zwijgen over alle klaagmailtjes die ik verstuurd heb en waar geen antwoord op kwam.

Het komt er dus op neer dat ik nu een andere provider heb. Waardoor u weer vrijwel dagelijks kan meegenieten van mijn meningen, muizenissen en andere zaken.

Buiten het feit dat vrijwel de hele maand mei in de archieven ontbreekt heeft u ondertussen ook mijn kijk op allerlei zaken moeten missen. Zo zijn er nooit geschreven postjes over het Drum Rythm festival, zieke computers, Breda Barst, nieuwe plaatjes, & oude hits, kijkbare tvprogramma?s, mijn verjaardag, de geboortedag van KinkTV en natuurlijk het tragische nieuws over Bart de Graaff.

Ik ga die stukjes ook niet meer schrijven. Jammer voor u, maar ook voor mij. Het was niet leuk om niet te kunnen loggen (understament).

De les die u uit bovenstaande heeft kunnen halen luidt als volgt;

Neem nooit, maar dan ook NOOIT, een account bij Digitalus Webhosting. Want behalve dat ze slechte service verlenen, absoluut niet klantvriendelijk zijn en zich daarvoor niet eens verontschudligen, hebben ze ook nog eens geen verstand van zaken en ligt hun server er minstens 2x per week plat. Ik roep de medwerkers en directie van Digitalus Webhosting dan ook bij deze uit tot Eikels van het Jaar.

Reacties op Back in Business

JW 31/05/2002 | 17:46 uur
En dat laatste, daar sluit ik me graag bij aan.
 
Ton 31/05/2002 | 23:28 uur
Pfoeh, ik ben blij dat je ondanks alles er in ieder geval weer bent. (ga je ook naar de weblogmeeting? :-))
 
San 01/06/2002 | 01:36 uur
Ha mooi, ik kan mijn dagelijxe rondje logs weer hervatten. Welcome back! =)
 
Snorlax 12/05/2003 | 13:08 uur
Welke hostingprovider heb je nu dan?
 
Mr-Quick 10/12/2003 | 10:02 uur
Jullie zijn echt aan het lullen.
Mijn broer (de directeur van Digitalus) is hartstikke goed.
Het bedrijf loopt fantastisch en alle klanten zijn tevreden misschien 1 klacht in 1 week maar die wordt dan ook meteen geholpen!
Dus je kunt hosten bij digitalus is een goed bedrijf en snel en goedkoop!
 
Mr-Quick 10/12/2003 | 10:02 uur
Jullie zijn echt aan het lullen.
Mijn broer (de directeur van Digitalus) is hartstikke goed.
Het bedrijf loopt fantastisch en alle klanten zijn tevreden misschien 1 klacht in 1 week maar die wordt dan ook meteen geholpen!
Dus je kunt hosten bij digitalus is een goed bedrijf en snel en goedkoop!
 
Haico Spaapen 14/02/2004 | 19:53 uur
Ik ken verschillende sites die gehost worden bij Digitalus, waaronder 2 van mijzelf, en ik vind dat je voor dat lage bedrag ook niet teveel moet verwachten. Tot nu toe gaat alles zijn gangetje en ben ik dik tevree, maar ik weet dat kwaliteit geld kost.
 
spYder 15/01/2005 | 01:25 uur
Ik heb hetzelfde probleem met digitalus !
De scripts zouden een te zware belasting vormen voor hun server, hop website offline !
Zelfde pagina en scripts draaien ook op een andere server, waar ze kennelijk geen problemen met mijn scripts hebben.
Mail wordt ook niet meer beantwoord door Digitalus.
Exit Digitalus, exit mijn nog 8 maanden abonnementsgeld :-(
Denk goed na voor je je geld weg gooit bij Digitalus, volgens de voorwaarden ben je je geld kwijt en heb je nergerns meer recht op bij problemen.
 
Plaats jouw reactie