Mijn weblog

Ben Harper - Diamonds On The Inside

Claire
12/07/2003 | 23:49 uur
in de categorie Music according to

 Ben Harper - Diamonds On The Inside


Het was natuurlijk wel te verwachten dat dit plaatje van de week zou zijn nadat ie vorige week al tot 'aanschaf van de week' was gebombardeerd. Ik kende het werk van meneer Harper nog niet echt maar door deze aanschaf wil ik meer! Want het klinkt me toch een potje fijn! Weet dus niet hoe het met rest van het ouevre zit, maar deze plaat is er eentje in de categorie 'kan je eigenlijk altijd wel aanzetten', want heeft vanalles wat; je zwiept van reggae naar funk naar rock en dan weer terug via soul en blues, zonder dat het onoverzichtelijk wordt. En dat alles heeft ook nog een soort melancholiek randje waar ik, vreemd genoeg, juist erg blij van raak. Hoera voor Harper dus!

Tjek hiero het album!

Reacties op Ben Harper - Diamonds On The Inside

Plaats jouw reactie