Mijn weblog

best tof - skik

Claire
11/06/2004 | 11:35 uur
in de categorie Music according to

 Skik - Best Tof


De tofste liedjes van het leukste bandje van Nederland; dat kan niet anders dan meer dan een uur luisterpleizer wezen. En dat is het ook. Lijkt me dan ook niet nodig dat ik hier een aanprijsbetoog afsteek. Blabla goede wijn behoeft geen krans enzo. Vo0orde zeurneusjes onder u; naast skik klassiekers als Op Fietse en Hoe kan dat Nou en mijn alltime favoriet 't Giet Zoas 't Giet staan er ook nog 3 nieuwe nummers op waaronder 2 niet eerder uitgebrachte. Yaay bonus! Het niege dat ik verder nog over kan zeggen is dat hoewel de titel natuurlijk echt heus wel wel de leukste woorspeling is, ie niet helemaal klopt. Want Best Tof is niet best tof, maar keitof! Natuurlijk.


Kijkt ende luistert: papapapapapapapapapapapadapaaa tooohooof

Reacties op best tof - skik

Plaats jouw reactie