Mijn weblog

Day One

Claire
01/01/2002 | 16:28 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ben eigenlijk brak en rillerig maar wil uiteraard alles & iedereen een geweldig jaar toewensen! Bij deze dusch. Moge iedereen in 2002 krijgen wat hem of haar toekomt!

Zo.

En dan is het nu tijd om mijn eigen daden van nijverheid te belonen. Gisteren met gevaar voor eigen portomonnee (nee mevrouw u kunt nog niet met euro?s betalen en nee u kunt ook geen extra geld pinnen) een supermarkt betreden en de afgelopen weken braaf de videorecorder ingesteld (lang leve de banden van 240 minuten). Ik kom de rest van de week mijn huis niet meer uit. Een fijngevulde koelkast, wat achtergebleven oliebollen, acht uur aan teep met cabaret en muziek en hier en daar een wanstaltige film wachten op mij.

Joechei!

Reacties op Day One

Plaats jouw reactie