Mijn weblog

De Grote Verhuizing

Claire
12/01/2002 | 16:32 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Hoezee!

Als de internetgoden mij goed gezind zijn, ga ik vandaag verhuizen. Nou ja, ik...mijn log dus.

En bij die verhuizing ga ik niet alleen zelf met de dozen sjouwen, maar krijg ik vooral veel hulp van mijn internetgoeroe. Het zal er wel op neer komen dat mijn goeroe heel veel moeilijke codes gaat intikken en dat ik er als de eerste de beste nitwit naast zit.

Dit is dus waarschijnlijk het laatste postje op http://www.kkdb.f2s.com. Al het nieuwe zal te lezen zijn op het veel makkelijker te onthouden claverproductions.org.

Misschien een beetje een pretentieuze naam voor iemand die zelf niet eens haar eigen verhuisdozen kan sjouwen, maar u zal binnenkort uitvinden wat de achterliggende gedachte van die ulr is.Nog even geduld dus!

Reacties op De Grote Verhuizing

Plaats jouw reactie