Mijn weblog

Doe Naar Niet

Claire
17/12/2001 | 14:38 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Het eerste wat ik doe als ik een cd heb aangeschaft, is de teksten uit het boekje meelezen met de muziek. Ik hou namelijk van teksten.

Gisteren schafte ik 'Klaar' van Doe Maar aan. Dat was ik helemaal niet niet van plan (de afgestofte Doe Maar kan toch helemaal niet zo tof zijn als het oude werk, dacht ik bevooroordeeld) maar het plaatje waar ik eigenlijk voor kwam was na een tevergeefse zoektocht (waarover een andere keer meer) ook in deze cd-zaak niet te vinden.

'Klaar' lag heel zielig in z'n eentje bij de uitverkoopcd's en riep 'koop mij! koop mij!'. Zo'n noodkreet kon ik uiteraard niet negeren. En omdat de meneer van de platenzaak zoveel moeite had gedaan om het door mij gevraagde te zoeken op deze drukke zaterdagmiddag en de zielige cd ook nog es maar 4 euro 99 (11 gulden) kostte, nam ik em mee.

Gisterenavond had ik pas tijd om te luisteren en haalde dus verwachtingsvol het knalrode boekje tevoorschijn. Na aangenaam verrast te zijn door wat huiselijke fotootjes, en de ontdekking dat track nummer 17 wordt gebruikt als leadermuziek van De Televisiejaren, wachtte mij alsnog een teleurstellling. Geen teksten! Alleen de txt van de extra nummers van Brainpower en Def P. stonden er in. Jammer! Dan maar de site van Doe Maar geprobeerd. Maar die gaf ook al geen bevredigend antwoord.

Gelukkig zijn er altijd mensen die meer geduld hebben dan ik om hele teksten uit te tikken en zo kwam ik met wat "gegoogle" toch nog waar ik wezen wilde. Let's all sing along!

En oh ja; ook al had ik in Ahoy' vorig jaar mijn mening omtrent het afstoffen van Doe Maar al danig bijgesteld, na twee keer draaien en meelezen kan ik met een gerust hart hopen dat ze over tien jaar weer een reunie houden.

Reacties op Doe Naar Niet

Plaats jouw reactie