Mijn weblog

Frisch & Fruitig

Claire
10/12/2001 | 21:04 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Had eerder deze week trouwens al een ander nostalgicamoment.

Ik mag graag een glaasje Dubbelfriss drinken. De sinaasappel/grapefruit variant. Nou was mijn favo smaakje deze week uitverkocht bij de plaatselijke Appie, dus ik besloot de sinaasappel/mandarijnversie eens te proberen. Het is tenslotte mandarijnenseizoen en een mens mag ook wel eens op het randje leven.

Bij de eerste slok wist ik het meteen. Dit is geen Dubbelfriss, dit is schoolreisjes-limonade!

Ik schrompelde nog net niet terug tot lengte 1 meter met bril en staartjes (en nee daar zijn geen foto?s van), maar voor het overige was ik weer een 2e klasser en bevond ik me in het Spoorwegmuseum, het Evaluon of welk educatief uitje de schoolleiding nu weer voor ons bedacht hadden. In de ene hand het kleffe broodje kaas van thuis en in de andere hand een plastic bekertje met...Dubbelfriss dus.

Mocht u dus na het lezen van bovenstaande ineens een onvermoedt verlangen naar uw lagere schooltijd krijgen, dan kan ik u de Dubbelfriss sinaasappel/mandarijn van harte aanbevelen.

Degenen die altijd cola kregen op een schoolreisje hebben nog heel wat in te halen.

Oh ja. Dubbelfriss heeft ook een leuk melodietje. En een achterhaalde kwiss. Maar dat terzijde

Reacties op Frisch & Fruitig

San 11/12/2001 | 13:28 uur
Wij hadden altijd van die blauwe zakjes drinken met een rietje erin die we dan van school kregen. Geen idee meer hoe het heette. Tang ofzo? Sinaasappelsmaakje, mmm!
 
Plaats jouw reactie