Mijn weblog

Gevalletje jammer

Claire
14/12/2002 | 17:04 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Hier had een heel leuk stukje kunnen staan over het einde van het jaar. Over dat dat het lijstjesseizoen is en waarom ik dat leuk vind. En daar zaten dan een paar leuke linkjes bij naar lollige lijstjes en plekken op het internet waar je kan stemmen op nog meer lijstjes.

Maar toen ik net het laatste linkje in wilde vullen, kapte de browser (ik noem geen namen, meneer Gates) ermee. Dan ben ik niet te beroerd om het stukje en de linkjes nog een keer opnieuw in te voeren. Maar als dat dan halverwege het tiepen nog twee keer gebeurd, dan heb ik geen zin meer. Dus da's jammer. Want lijstjes zijn leuk.

No worries verder: het geijkte lijstje met het Beste en het Slechtste van 2002 volgt binnenkort nog wel, hoor!

Reacties op Gevalletje jammer

Sander 16/12/2002 | 12:58 uur
tip: Tiep uw stukje in een tekstverwerker en sla na elke 10 tekens het document op. Als u uw verhaaltje goed vind om te posten dan kopiet en peest u het verhaal in uw favo internet verkenner. Zou moeten werken :)
 
Plaats jouw reactie