Mijn weblog

It's a woman's world

Claire
09/03/2004 | 00:15 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Genoeg met dat geouwehoer over 8 maart vrouwendag. Het is 2004 en emancipatie is zooooo ehm..last century...

Want zojuist loop ik de keuken in en zie ik nog net een muis een sprintje trekken om achter het fornuis te schieten. Yukh!
Ik vind muizen niet echt eng, ze zijn tenslotte behoorlijk wat kleiner dan ik. En als je er op gaat staan, kunnen ze bar weinig beginnen (maar dat zal ik dan wel weer niet mogen zeggen van de dierenbescherming ofzo). Maar toch.

Ik wil dat ie weggaat. Nu. Anders kan ik niet slapen. Straks rent ie over me heen als ik nietsvermoedend lig te dromen. Huuh. Of als ie geen eten kan vinden (ik heb natuurlijk heel snel de voorraadkast op slot gedaan), verhongert ie en dan vind ik em straks midden op de keukenvloer met z'n pootjes omhoog. Argh! Muizen zijn vies. Die ga ik niet aanraken zomaar.
Dus ik wil dat iemand em weg komt halen. Nu.

Kan me niet schelen dat het gisteren 8 maart was en emancipatie en leukbedachte feministische praatjes en weet ik veel wat. Er moet goon nu een man komen om die muis te verjagen. Neil Young zong 'a man needs a maid', en dat kon allemaal maar. Nou. I need eventjes a man. Toevallig.

My life is changing in so many ways
I don?t know who to trust anymore
There?s a shadow running thru my days
Like a beggar going from door to door.

I was thinking that maybe I?d get a maid
Find a place nearby for her to stay.
Just someone to keep my house clean,
Fix my meals and go away.

A maid. a man needs a maid.
A maid.

It?s hard to make that change
When life and love turns strange.
And old.

To give a love, you gotta live a love.
To live a love, you gotta be "part of"
When will I see you again?

A while ago somewhere I don?t know when
I was watching a movie with a friend.
I fell in love with the actress.
She was playing a part that I could understand.

A maid. a man needs a maid.
A maid.

When will I see you again?

Reacties op It's a woman's world

Sander 09/03/2004 | 10:23 uur
Bij de intratuin verkopen ze muizenvallen. Als je dan snachts wakker wordt van "klap" dan weet je dat je je keuken kan gaan schrobben.
 
claver 09/03/2004 | 11:18 uur
psies sander. daar heb ik nou juist die man voor nodig.
 
Dreknek 09/03/2004 | 13:40 uur
Om even bij de intratuin een muizenval te kopen?
 
claver 09/03/2004 | 14:19 uur
ja. En dan snachts de keuken schrobben.
 
Lars 09/03/2004 | 21:00 uur
Gewoon gif, hardpaarse korrels. Beesten sterven ergens in je spouwmuur en drogen uit zonder te stinken. Hatsee! (4 oktober is toch nog effe niet)
 
Eric 10/03/2004 | 02:30 uur
Wat je bedoelt, Claver, is dat die muis verdwijnt! Geen muizenvallen, geen gedoe want dat zou je allemaal best zelf kunnen, maar een magisch verwijderen van de muis. Helaas, dat kunnen wij mannen ook niet. Het doden van een muis vergt geduld. In plaats van de aanwezigheid van de muis zul je dus een man moeten gedogen in je huis.
...of je verhuisd gewoon.
 
Freak 10/03/2004 | 17:34 uur
Welke barbaar valt er nu in slaap bij Kees Torn? Ik kan er niet over uit...
 
Plaats jouw reactie