Mijn weblog

it's just me, myself and I

Claire
07/07/2004 | 16:17 uur
in de categorie De wereld volgens

 


"Praten in jezelf is helemaal niet erg, zei ik daarnet tegen mezelf. Is dat erg?" vroeg iemand gisteren.
Buiten het feit dat ik dat wel geestig gezegd vond, kon ik uit alle macht beamen dat dat helemaal niet erg is. Ik praat de hele tijd tegen mezelf. Altijd eigenlijk.

Me, Myself and I hebben het maar druk. We moeten de hele dag overleggen. want Me, Myself and I zijn het vaak niet eens. We komen er wel weer uit hoor, daar niet van. Meestal vrij snel. Splitsecondwork. Het zijn vaak onbenullige dingen waar we over discussieren. Over alles eigenlijk. Kan soms nog best geestig zijn ook. Vind ik.
Soms zijn er wat heftigere zaken. Dan duren de discussies wat langer. Bijvoorbeeld als een van de stemmen echt onzin gaat uitkramen. Dan moeten de anderen wat harder schreeuwen. Dan is het druk in mijn hoofd en soms raak ik zelf in de war. Stil is het zelden.

Schijnbaar hebben meer mensen last van stemmen in hun hoofd. (Of nou ja last...Zolang de stemmen niet hardop gaan praten is er wat mij betreft niets aan de hand:)). Acda en de Munnik schreven er al eens een liedje over, bijvoorbeeld. Zelf wilde ik er een tijd geleden ook al een keer een postje aan wijden. Maar blijkbaar gebeurde die dag iets anders waardoor het nooit gepost is. En later was het niet meer zo van toepassing. Ik sloeg het geschrevene wel op en door die uitspraak en het feit dat er een paar stemmen plots nogal wat onenigheid schenen te hebben, moest ik er gisteren ineens weer aan denken. Wie wat bewaart heeft wat. Dus hieronder volgt, just for your pleasure, een kijkje in Being Claver op 22 mei 2004


10.15u Oe. Waar is de aftersun eigenlijk? Die had ik al wel wat eerder kunnen zoeken.
10.47u Hmpf. Melk is op. Waarom heb ik gisteren geen melk gehaald. Oh. De winkels waren dicht. Goed excuus, zeg.
11.33u Hee. Wat een leuke fleecedeken! Zo! 3,99! Das echt wel weinig! Hou op! Je hebt al 3 fleecedekens. Oh ja.
12.21u Ik vind: ik heb een verse bos tulpen nodig. Maar de markt is ver. Jahaaaa.
13.18u Getsie. Een velletje op mn koffie. Ja, dan moet je die melk maar niet te lang in de magnetron laten staan, hoor.
13.46u Van de hele tijd binnenzitten knap je ook niet echt op, zeg. Toch maar even naar de markt dan? Welja, Strax. Nog heeeel even...ehm. ja.
13.54u Ik ga echt niet op de fiets. Het waait. Maar tis wel goed voor de beweging; fietsen. Okee dan maar. Zucht.
14.24u Hela. Een koiboifilm voor maar 3 euro. Okee, die mag wel. Heb nog geen koiboifilm.
15.01u Kristus wat zijn aarbeien eigenlijk belachelijk duur zeg. Een bakje is goon even duur als een koiboifilm. Maar gelukkig! Aan het einde van de markt zijn ze goedkoper. Ga ik daar toch heen.
15.11u Nootjes zijn slecht. Maar wel lekker. Hehehe.
16.13u Ohgottegot hoe komt die vlek nou weer op dit shirt. Heb ik net vanmorgen schoon van de lijn. Kijk toch eens uit. Muts! En fuk. Wat moet ik nou aan vanavond?
16.42u Nou dit dan maar? Een witte blouse! ? je lijkt wel gek. Living on the edge! Ja, wanneer moet ik em anders ooit aan. En je lijkt bruiner in iets wits! Hoezee!
23.21u Zo. Die witte blouse is best nog wit gebleven. Wat een prestatie. Nounounou. Ik ben trots op mij. Ik denk dat ik nu wel een wodkagrapefruitsap verdiend heb. Wel eerst die witte blouse uit doen natuurlijk.
02.01 chatten is echt wel het leukste. Okee. Op 1..ohnee 2 dingen na dan. Ohja.

Reacties op it's just me, myself and I

Rolandow 08/07/2004 | 09:35 uur
Wij durfden er eigenlijk nooit over te vertellen. Bang dat we opgesloten zouden worden in een gesticht.

Sindsdien hebben we 1 woordvoerder gekozen.
 
Nynke 08/07/2004 | 10:20 uur
Moet iedereen eens hardop gaan denken, dan wordt het een enorm kabaal! M'n moeder deed dat laatst in de bieb al, hoor je ineens naast je; 'onee, die heb ik al gelezen...' Ik geloof dat ik mijn rare hersenspinsels tot nu toe aardig stil weet te houden (behalve alleen thuis), maar ik vond m'n nieuwe inlognaam op m'n tijdelijke werkcomputer wel geinig...nynkes
 
Plaats jouw reactie