Mijn weblog

jáhaa

Claire
16/02/2003 | 22:33 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Fjoe zeg. Je kan niet eens ff rustig een weekendje weg zonder je af te melden of de loglezertjes gaan zich blijkbaar al afvragen waar je uithangt. Ik voel me wel gevleid maar er volgden harde sancties: zowel mail als een vraag in het reactiedinges. Mocht u het zich ook hebben afgevraagd: Ik was dus in het zuiden en ja, ik heb ook een cd gekregen. In eerste instantie zonder afzender (nou ja, dat hoort zo bij valentijn) maar ook zonder hoesje, tracklisting, mailadres of andere herkenningspunten.

De nummertjes op het schijfje waren allemaal redelijk prettig in het gehoor liggend en niet allemaal onbekend. Ik herkende Lenny Kravitz en Jimi Hendrix en meende ook Chris Isaac te ontwaren maar dat wist ik niet zeker. Gelukkig hebben de subjectivisten een gezellig forumpje waar alle valentijnen aan elkaar hun klachten ('heb nog niks ontvangen') en hoera-geroep (' briljant samengestelde cd in de bus gekregen') kunnen ventileren. Dusch ik plaatste het volgende bericht:

Ik kreeg een schijfje met allerlei blues/country-achtigenummers in de bus. Geen afzender, Geen mailadres, Geen tracklisting, geen hoesje.
Nou vind ik het best een aardig cdtje en ik meende zelfs Lenny K. te ontwaren...maar ik wil weten wie die andere figuren allemaal zijn. Dusseh..wie was mijn valentijn?
-- claver (clave...), February 14th, 2003.


Gelukkig checkte mijn valentijn ook het forum:

@Claver: Kwart voor vijf gisterenmiddag. Met heel veel moeite wat bij elkaar gezocht. Voornamelijk mezelf. I got it bad and that ain't good...
Telephone woman - james "T" Tillson & Popa Chubby
Tell me that it isn't true - Fatal flowers
Heartbreakin man - My morning jacket
Wrong to love you - Chris Isaak
Winterlong - Pixies
Confused - Lenny Kravitz
Once I had a woman - Jimi Hendrix
May I have a little talk with you - Stevie ray Vaughan
Mama's got a brand new girlfriend - Ben Harper
Baby's arms - Robert Cray
-- Ronald (de_archivari...), February 14th, 2003.


Dus nu weet u ook welke liedjes er vrijdag door casa claver schalden. Bleef ik alleen nog eventjes achter met een vraag; wat vind R.T. uit Z. eigenlijk van het door mij samengestelde cd'tje?

Reacties op jáhaa

Plaats jouw reactie