Mijn weblog

Kijken! NU!

Claire
07/04/2003 | 16:50 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Aan de kijkcijfers te zien is het helemaal niet overbodig om u er nog maar eens op te attenderen dat Veronica naast allerlei sexgerelateerde programma's, ook nog ECHT iets fatsoenlijks uitzendt. Zo doen mijn collega's & ik van maandag t/m vrijdag (en soms ook nog op zaterdag en zondag) best wel ons best om het uur tussen 20.30 en 21.30 op maandagavond te vullen met onderhoudende discussies en leuke filmpjes. Ik vind zelf dat dat best aardig lukt. Beetje jammer dus dat de rest van Nederland dat niet ziet.

Dus daarom attendeer ik u er nog maar eens op dat 'Dat Doe Je Niet' op teevee is. Vanavond dusch, om psies te zijn. Dan weet u ervan. Dus behalve dat u toevallig net in een regio woont waar Veronica niet wordt doorgegeven door de kabelmaatschappij, heeft u geen excuus om niet te kijken! Goon ff gaan zitten en kijken. En dan daarna even hier komen melden wat u ervan vindt. Ook als u het helemaal ruk vindt. Want dat kan natuurlijk.

Buiten het feit dat ik de uitzending al gezien heb (want we nemen die op zondagmiddag op), heb ik zelf trouwens een niet geheel onaardig excuus om vanavond niet voor de buis te zitten. De muzikale helden uit Limburg presenteren namelijk hun nieuwe plaat in de Melkweg. Ook heel belangrijk! Dus dat u daar morgen wel wat over leest. Gok ik.


Reacties op Kijken! NU!

bouws 07/04/2003 | 22:55 uur
was te laaaaaaaaaaaaat! ik zag het begin van het programma daarna.(en als dat niet ranzig is danweeketoknie) maarrrrrrrrrrrrrr..... ik kijk orgen een uur eerder en dan meld ik mij weer!
 
bouws weer 07/04/2003 | 22:57 uur
trouwens: dat KIJKEN! NU! lijkt verdacht veel op HOLLEN! (dat dan weer wel;-))
 
Plaats jouw reactie