Mijn weblog

macy Grey

Claire
19/02/2003 | 20:28 uur
in de categorie Music according to

 



Macy Grey - On How Life Is


Op een of andere manier heb ik er de stemming voor deze week; Angie Stone, Lauryn Hill, Aretha Franklin, Macy Grey. The Great Ladies, zeg maar. Vooral de laatste twee zijn op dit moment favoriet. Maar omdat het schijfje dat ik van Aretha heb eigenlijk helemaal niet van mij is, is Macy het plaatje van de week. Fijnste track van dit album vind ik nummer 4 I Try. De eerste keer dat ik dat nummer hoorde stond ik op de drassige festivalweide van werchter en net als toen voel dat nummer soort van geruststellend aan. Weet niet wat het is. Goon lekker warmbadachtig. Net als de rest van de plaat, eigenlijk. Het schijnt trouwens dat Macy over niet al te lange tijd (als in volgende maand meen ik) met een nieuwe cd komt. Met een beetje geluk is ze dan weer plaatje van de week.

Reacties op macy Grey

Plaats jouw reactie