Mijn weblog

Nog steeds ff niet

Claire
02/04/2003 | 14:06 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Het zijn een beetje korte postjes, lately. Dat heeft natuurlijk alles met De Verhuizing te maken. Ik heb namelijk thuis nog even geen toegang tot het wereldwijde web.

Natuurlijk staat mijn mekkie al opgesteld, klaar voor gebruik. En sinds maandag heb ik ook een telefoonaansluiting. In U. had ik adsl en dat heb ik netjes verhuisd naar A. Vol goede moed startte ik dus maandagavond de boel op om het web te besurfen. Maar hoe hard de teller ook aangaf dat ik al zoveel minuten op het net zat, surfen was er echt niet bij. 'Kan opgevraagde pagina niet vinden' en meer van dat soort ongein.
Want adsl, dat gaat zomaar niet mevrouwtje! Beweerde de ongeduldige helpdeskmedewerker van KPN. Sowieso niet tegelijk met een telefoonaansluitingverhuizing. En nee, ook niet als je dat al 3 weken van te voren dus netjes op tijd hebt aangevraagd. Wat denkt u wel! Dat gaat zomaar niet. Dat kan nog wel een week duren.

Dusch dat ik vooralsnog alleen vanaf mijn werk kan posten. En dat ik daar natuurlijk niet ellenlange verhalen kan gaan zitten tiepen in de bazen hun tijd! Denk ik. Maar dan weet u dr dus ff van!

Reacties op Nog steeds ff niet

Plaats jouw reactie