Mijn weblog

Phone Home

Claire
21/02/2002 | 00:40 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Vanavond keek ik in goed gezelschap naar Le fabuleux destin d'Amélie Poulain. Diverse mensen in mijn omgeving waren erg enthousiast over deze rolprent, zagen em zelfs al twee tot drie keer, maar ik ben er niet verliefd op geworden, zoals trailer beloofde. Ik vond het een aardige film met een briljante opening in jaren 70 sfeer, hier en daar bizarre scènes, sluikreclame voor het KabouterBevrijdingsFront en een hoofdrolspeelster met bambi-ogen om jaloers op te worden.

Maar het leukste dat ik vanavond op het witte doek zag was een trailer voor een andere film. Al bij het eerste fragment fluisterde ik tegen mijn buufjes: 'Lijkt ET wel'. En waarempel! Om zijn twintigste verjaardag te vieren keert 'ie in Maart terug in de bioscoop. Volledig remastered en met 20 minuten extraterrestrial niet eerder vertoond materiaal. Ik kan bijna niet wachten!

Reacties op Phone Home

PimP 21/02/2002 | 12:07 uur
Ik heb het origineel nog niet eens gezien. Geen idee waarom niet. Film zal wel te populair zijn geweest toen ie in de bioscoop draaide. Ben er later bij de twintig reruns op tv ook nooit langs gezapt. Een klein wonder.
 
odette 21/02/2002 | 14:09 uur
Ik heb hem ook nooit gezien. Ik moet al sniffen bij de trailer;-)
 
JW 21/02/2002 | 15:43 uur
Om z'n twintigste verjaardag te vieren? Hmpf. Grmbl. Ben ik al zo oud dan. Menumummemummenum.
 
gien 21/02/2002 | 15:50 uur
joepie, ik heb er nu al zin in
 
Rob 21/02/2002 | 22:53 uur
'ET mail home!'
 
tom 21/02/2002 | 23:04 uur
hmmz. misschien moet ik er toch maar eens aan gaan geloven, dan. for movie-history's sake ofzo.
 
San 22/02/2002 | 00:50 uur
Ja, dat wat JW zegt, dat vind ik ook! Twintig jaar, zeg. Doe effe normaal. Het lijkt korter geleden dat ik in de bios met open ogen en dito mond naar dit mooie verhaal zat te kijken. Dat ik een week later een mooi boek met mooie plaatjes ervan mocht kopen. En dat ik verliefd was op het hoofdrolspelertje (hallo, ik was van dezelfde leeftijd). Gos, ET. Hoe zou het met hem zijn nu die al die tijd alweer thuis is, inderdaad.
 
San 22/02/2002 | 00:51 uur
Hoofdrolspelertje als in Eliot, hè? NIET ET!!! Voordat ik daar weer flauwe grappen over krijg. Ik heb dezelfde lengte ongeveer ja. Funny.
 
Plaats jouw reactie