Mijn weblog

Praten in jezelf zoals dat heet

Claire
14/11/2001 | 00:44 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Minder leuk is dan natuurlijk dat ik zelf die ene bezoeker ben. Hmm. Niet helemaal goed.

Betekent dat eigenlijk dat het tijd is om naar bed te gaan of juist dat het nog te vroeg is voor de echte gezelligheid? Ik vrees & gokvoor 't laatste.

Ik meen me te herinneren dat het vroeger best heel sjiek was om ergens laat binnen te komen. Fashionably late. Alle neuzen jouw kant op. Moest je natuurlijk niet binnen komen struikelen, maar juist heel waardig naar binnen schrijden in een oogverblindende outfit.

Heb het vage vermoeden dat dat hier een beetje mislukt is. Zeker gezien het feit dat ik in allesbehalve de genoemde oogverblinde outfit gehuld ben (dit tenzij iemand een nachtpon met een skatende poes erop in die categorie vindt vallen).

ps; Mocht u denken; wat een raaskal! Er zouden toch fijne journalistieke stukjes komen? Houdt moed!

Dan doe ik dat ook.

Reacties op Praten in jezelf zoals dat heet

odette 14/11/2001 | 01:23 uur
Which reminds me: waar blijft de beloofde mail van dat meisje van Houd (zonder t) Moed? Weer zo'n shirt dat ik wil hebben. En die skatende poes: valt daar een pop-upje van te maken?;-) ( qua enige bezoeker: dat moet groeien, houd (zonder t?) ik mezelf voor. Je kunt je altijd nog bij Puck in de lijst laten zetten;-))
 
JW 14/11/2001 | 13:18 uur
Ik ben VOOR! (de popup, uiteraard)
 
Plaats jouw reactie