Mijn weblog

s-gaaf I

Claire
19/11/2001 | 01:37 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik heb een hekel aan kaasschaven (of kaasschaafen zo u wil). Nu ben ik natuurlijk te cheap om een hele dure, supersonische, door joop braakhekke goedgekeurde schaaf te kopen en behelp ik mij met een voor f3,95 aangeschafte blokkervariant. Die dingen doen nooit wat ik wil. De kaas wordt helemaal schots en scheef en de plakjes zijn nooit mooi recht. En die vieze korstjes blijven er ook aan zitten. Ik wil geen korstjes. Die zijn het vieste van de hele kaas. Bovendien; van korstjes krijg je borstjes en die heb ik al.

En zo vaak wil ik helemaal niet kaas van een plakje ontdoen. Ik ben namelijk nogal picky op het kaasfront. Die plakjes uit pakjes lust ik niet. Die zweten.

Reacties op s-gaaf I

San 23/11/2001 | 09:32 uur
Ik ben echt geweldig handig met kaasschaven. Ik heb op mijn linkerduim nog steeds een deukje op de knokkel zitten, omdat ik een keer te enthousiast aan het schaven was geslagen...
 
Plaats jouw reactie