Mijn weblog

Shop 'till you drop

Claire
18/11/2001 | 14:16 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Het gat in mijn hand was nog niet groot genoeg en dus schafte ik mij vorige week een creditcard aan. Nu heb ik sinds een jaar of wat een bijzondere voorliefde voor shirtjes met opmerkelijke texten en logo's (het is de schuld van al die merchandisestandjes op festivals, wat ik u brom!). Ik zag deze en met en beetje mazzel is ' ie volgende week van mij!! (in de girlie-versie natuurlijk).

Reacties op Shop 'till you drop

PT 18/11/2001 | 16:24 uur
Euhmm wat moet ik me voorstellen van een girlie versie van "Vandaag geen handtekeningen" ? Verder ben ik driftig op zoek naar een clavertje vier, maar dat gaat lastig worden heb ik een vermoeden. Maar goed, site ziet er leuk uit, dus kom zeker wat vaker langswandelen. Groetjes Peter
 
claverzelluf 18/11/2001 | 16:36 uur
stukje college op het modevlak; een girlie versie is een bepaald model waarin ik me doorgaans hul. Wordt ook wel skinnymodel genoemd. Voor een visuele indruk verwijs ik u naar de volgende pagina;

http://www.convet.nl/9070.html
 
San 23/11/2001 | 09:30 uur
Heel simpel universeel (?) mannenmodel = maat hobbezak. Girlie model is strak op de juischte plaatschen!
 
Plaats jouw reactie