Mijn weblog

skjoes mie

Claire
03/11/2003 | 12:07 uur
in de categorie De wereld volgens

 


ja nou. Sorrie hoor.
Dat het hier wat minder is met de postjes, lately.
En 't is niet eens dat ik het echt druk heb ofzo. Maar andere dingen zijn goon even belangrijker. Of niet de moeite van het posten. Of u heeft er goon geen zak mee te maken. Vind ik.

Ik zou bijvoorbeeld kunnen melden dat ik afgelopen weekend tijd heb doorgebracht met allerlei Leuke Mensen. En dat er lekker gegeten is, en veel, heel veel geouwehoerd. Maar dat maakt u verder niks uit. Wanty u kent die mensen niet en dat waarover geouwhoerd werd is nou psies dat wat u niks aangaat.
Of dat ik een Lief nieuw mensje heb bekeken (zie onder). Maar da's eigenlijk al oud nieuws voor u. Of zou zelfs kunnen vertellen over hoe ik gisteravond tussen een heleboel erg enthousiaste mesnen zat die heel hard zaten te klappen voor een voorstelling die ik elders al gezien had, maar nog steeds erg fijn, zo niet veel beter, vond. Maar dan zou ik weer vervallen in superlatieven die u de afgelopen jaren al las.

Het doet ook allemaal niet ter zake, eigenlijk. Feit is dat ik goon niet zoveel goesting heb om te posten. Dsu u moet het maar even zonder doen.
Sowwie. Kan 'beuren..

Reacties op skjoes mie

Bleh 04/11/2003 | 15:09 uur
Ook zo.
 
bouws,bekeek het entreebewijs 04/11/2003 | 21:21 uur
ieder keer als ik die aanvangstijden zie, denk ik:
kan dat nou niet wat later?
 
Monique 05/11/2003 | 08:13 uur
Het kaartje was van de vorige keer dat je geweest bent?
 
Monique 05/11/2003 | 08:14 uur
Het kaartje was van de vorige keer dat je geweest bent?
 
Plaats jouw reactie