Mijn weblog

spanning, geen sensatie

Claire
07/07/2003 | 19:57 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Nu wilt u tuurlijk ook weten hoe het is op m'n nieuwe werk.

Altijd nogal wennen wel, nieuw werk. En een nieuw kantoor, een nieuw buro, een nieuwe computer en nieuw mailadres. En nieuwe kleega's. Enzo.
Ik had wel beloofd er nog wat meer over te melden. Maar dat gaat niet. Of gaat wel maar mag niet en dat wil ik eigenlijk ook niet. Gezagsgetrouw als ik ben uioteraard. Want het is allemaal Heel Erg Geheim. Topsecret. All part of the plan. The Masterplan.
Spannend he?!

Oh ja, nog even voor degenen met wie ik de afgelopen weken, maanden, jaren zo leuk overdag heb geicq-ed en msn-ed en zich afvragen waar ik ben....daar is het voorlopig dus ook klaar mee. Mag ook al niet. Of kan niet. Zoietsch. Ja. Nog best wel ff wennen zo, nieuw werk. Ook voor u!

Reacties op spanning, geen sensatie

Paola 08/07/2003 | 12:08 uur
..... heel veel plezier dan in je nieuwe baan..... of mag dat ook niet? :-)
 
iver 08/07/2003 | 14:26 uur
misschien ff bellen dan?
Mag dat wel?
 
Plaats jouw reactie