Mijn weblog

Steve Earle - Jerusalem

Claire
04/02/2003 | 17:47 uur
in de categorie Music according to

 Steve Earle - Jerusalem


Je moet er van houden, van het geluid van Steve Earle. Ik mag er graag naar luisteren, alhoewel ik een iets vrolijker sound van em kende. Deze plaat klinkt daarentegen zo op het eerste gehoor nogal somber. Het 'thema' van deze plaat is dan ook Amerika na 11/9 en daar is volgens mij niemand echt heel veel vrolijker van geworden. En meneer Earle al helemaal niet, zo te horen. Maar als je de plaat een paar keer in zijn geheel luistert (zoals ik deze week), dan word je er eigenlijk, ondanks de enigzins gedepremireerde teksten, best wel rustig van. Is dus goon mooie plaat, Jerusalem.

Kijk & Luister mee in RealAudio

Reacties op Steve Earle - Jerusalem

Plaats jouw reactie