Mijn weblog

Text & Uitleg

Claire
13/01/2002 | 15:48 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Over het postje dat ik hier eigenlijk wilde plaatsen (maar zometeen dus hierboven zal verschijnen) wil ik even iets uitleggen. Want wellicht volgt u ook het log van Odette. Odette is mijn vriendinnetje. Een heel lief vriendinnetje zelfs. We kennen elkaar via internet en dat vind ik eigenlijk al een beetje bijzonder (ik sta nog half in de wereld waar men elkaar leert kennen via school, werk, kroeg, hobbieclubje of iets anders ouderwets irl-erigs). Naast het feit dat we bij nacht en ontij melige gesprekjes via icq voeren, hangen we minstens een keer per week aan de foon en zien elkaar ook geregeld in levende lijve.

Odette en ik lijken op elkaar. En toch ook weer niet. Als zij ergens iets van vind, vind ik meestal precies hetzelfde of juist exact het tegenovergestelde. Dat is leuk. Wij ondernemen ook vaak uistapjes samen (soms ook weer in gezelschap van andere internetvriendjes en -vriendinnetjes). Dan gaan we naar theater & cabaret of een concert van ?t een of ander. Of wij houden onder het genot van koffie, thee en veel rookwaar een gesprekje waar later nog even over nagedacht dient te worden. En zo komt het dat wij ook wel eens op dezelfde dag over hetzelfde onderwerp een postje op onze logs doen.

Ik vind dat geen ramp, en zij hopelijk ook niet. Het is alleen misschien een beetje vreemd voor u, als lezer. Maar nu weet u ervan. Dusch.

Reacties op Text & Uitleg

vriendinnetje 14/01/2002 | 00:52 uur
PS: wij hebben hetzelfde sterrenbeeld. Briesch!
 
Plaats jouw reactie