Mijn weblog

timeless hank williams tribute

Claire
06/08/2004 | 11:15 uur
in de categorie Music according to

 Timeless, a tribute to Hank Williams


Ik heb deze plaat eigenlijk stiekem helemaal niet. Niet echt in de cdspeler in ieder geval. Hij staat wel bijna helemaal in iTunes inmiddels. Want ik vond een van de nummers soort van per ongeluk op het verfoeide Limewire en toen ik er achter kwam op welke plaat ie stond heb ik er zoveel mogelijk van opgezocht.
En ohohohoh wat een mooie plaat! Liedjes om snachts bij een sterrenhemel en een kampvuurtje te beluisteren. En laat het nu net sterrenhemelskampvuurweer zijn! Nu nog een tuin.

Van alle nummers
zijn stukjes te beluisteren, maar het begon met ryan en de lovesickblues (klick ende luistert)

Reacties op timeless hank williams tribute

Plaats jouw reactie