Mijn weblog

tjil en rieleks

Claire
25/08/2002 | 23:47 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ze stonden dit weekend zowel op Lowlands als op de Uitmarkt en volgens mij is hun single Calling Ye Name (Right Here) deze week ook iets van highrotationmegaklapperhitschijfplaatdinges op 3fm. Ik zag ze voor het eerst op Drum Rythm Festival en vanavond voor de tweede keer op het Museumplein. Morgen ligt hun eerste album in de winkels. Live opgenomen in Panama, Amsterdam. Dat is maar goed ook, want ze swingen live de pan uit!

Mocht u nu nog niet weten over welke band het bovenstaande gaat, dan wordt het hoog tijd dat u kennis maakt met de 6 koppige hiphop/funkformatie uit Haarlem. Ze heten Relax en ze klinken zo (even doorklikken). Ik denk dat u er beter maar een beetje aan kunt wennen, want volgens mij gaan we de komende tijd nog veel meer van ze horen!

Reacties op tjil en rieleks

Plaats jouw reactie