Mijn weblog

Tssch II

Claire
08/09/2002 | 17:21 uur
in de categorie De wereld volgens

 


En om de zondagavond compleet te maken heeft Yorin zomaar, zonder mededeling vooraf, Jack & Jill van de buis gehaald. Niet dat ik niet zonder kan, of dat ik het ook maar in de buurt van een goede serie vond komen, maar nu zal ik nooit weten of ze ooit getrouwd zijn. En dat ik natuurlijk een beetje op Jill was, heeft daar echt helemaal niks mee te maken.

Op wie ben jij eigenlijk?

Reacties op Tssch II

peet 08/09/2002 | 21:33 uur
Barto: You're drawn to the dark, intense types who throw themselves 150% into all that they do. But beware: intense men have intense passions and lingering insecurities might mean you're left with a broken heart.

nou tof & fijn!

maar wie is barto? is dat de meneer op de foto ernaast? of is dat een wehkamp-model?;-)
 
malle pietje 08/09/2002 | 23:20 uur
HELEMAAL MEE EENS DUS! Echt Clavertje, ik was ook fan, alleen was ik meer voor Jack dan voor Jill, maar toch... En hoe zou het gegaan zijn met die blonde die een relatie had met haar huisgenoot ???? Yorin sucks!

En wat krijgen we er voor terug? Dayzers Donderdag op de zondag. Tuurlijk.
 
fre! 07/06/2003 | 12:54 uur
IK WIL DAT HET WEER TERUG OP DE BUIS KOMT!!! t was echt supertof!!! vooral Jill....!!! weet iemand of het nog een keer terug komt op de buis???
 
Michelle 04/09/2003 | 19:41 uur
ZE KUNNEN HET TOCH NIET ZOMAAR WEGHALEN??
KOMT HET NOG TERUG??? :( :'(
IK KAN NIET ZONDER..
 
Plaats jouw reactie