Mijn weblog

Up & Down

Claire
10/03/2002 | 21:20 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Behalve het weer is er volgens mij niets zo veranderlijk als mijn humeur lately. Op zich wel fijn dat degene die het weer maakt, zich de laatste dagen zo'n beetje aanpast aan mijn gemoed. Het begint stralend en strak blauw, maar binnen mum van tijd kan er zomaar ineens een hagelbuitje verschijnen. Was ik vanmorgen vrolijk en opgetogen, nu heb ik ineens zin om ergens tegenaan te schopppen. Himmelhoch jauzend, Zum Tode betrübt, jantje lacht, jantje huilt. Dat werk.

Jarenlang gebruikte ik in dit soort gevallen een 'truukje' om de boel wat evenwichtiger te laten verlopen. Ik ben daarmee gestopt omdat het truukje een tegenovergetslde werking aan den dag begon te leggen. Vanmiddag opperde iemand tegen me dat het misschien handig was om dat truukje weer eens uit de kast (in mijn geval kistje) te halen. Vraag me af...zou het werken?Hmmm.

Doe het toch maar ff niet.

Reacties op Up & Down

Joost 10/03/2002 | 22:35 uur
Upper wordt upper & Downer wordt downer.

Toch?
 
luba 11/03/2002 | 03:43 uur
dokter lubacov zegt dat foo fighters' eerste album het beste is om er weer bovenop te komen. heel hard.
 
Plaats jouw reactie