Mijn weblog

Vind ik weer es wat van

Claire
15/12/2002 | 20:07 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik was best bereid om Veronica nog een kans te geven na alles wat ze mij (lees: ons van KinkTV ) hebben aangedaan. Zeker omdat vanavond Ryan Adams in 2meterSessies zou komen. Het stond in m'n teeveebode en op hun site.

maar ik had natuurlijk moeten weten dat veronica niet doet wat ze belooofd. Niks geen Ryan te zien. In plaats daarvan moest ik naar die vervelende Dinant luisteren. Wat kan die gozer uit z'n nek lullen zeg! Dat ie niet goon blijft zingen. Afijn. Veronica sucks dus.

Maar dat was wel duidelijk. Inmiddels.

Waarmee ik dan natuurlijk weer niet onmiddellijk wil zeggen dat JanDouwe stom is. Want ik vind 2metersessies echt heus een leuk programma en JD een bekwaam presentator!

Reacties op Vind ik weer es wat van

San 16/12/2002 | 10:23 uur
Zijn dat nou allemaal herhalingen of nieuw gemaakte afl.?
 
wen 16/12/2002 | 11:49 uur
Ik ben volgens mij niet zo'n ryan fan, maar toch even langs veronica gezapt (was het even vergeten) en daar kom ik midden in een interview met Supergrass, kijk dat is nu wel leuk!:-) Stomme anouk!
 
cla 16/12/2002 | 12:52 uur
dat zijn nieuwe afleveringen. Ik bedenk net: misschien zoeken ze nog wel een nieuwe collega *hoop*
 
San 18/12/2002 | 09:00 uur
Ik vond 't sowieso al vreemd: iedereen op straat, maar wel nieuwe/andere programma's. Daarom ging ik er maar vanuit dat het wel herhalingen zouden zijn. Niet dusch. Ik zeg: wanneer heb jij je brief naar hen op de post gedaan? =)
 
Plaats jouw reactie