Mijn weblog

Weer Weekend Weg

Claire
28/06/2002 | 00:54 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Hela!

Daar staat TV According To claver voor volgende week al online!! Afgelopen week moest u het even zonder de door mij immer zorgvuldig uitgezochte programmering doen maar daar heb ik het verder even niet over. De reden dat de boel nu al online staat is dat ik dit weekend alweer een paar daagjes weg ben. En anders vergeet ik het. Dat zou u natuurlijk niet willen.

De reis gaat ditmaal naar het exotische Drenthe. Alwaar het jaarlijkse evenement Skik op Erica plaatsvindt. Wat?? Skik op wie??

Skik op Erica dus.

Wat kan u zich daar nou bij voorstellen? Men neme 1 fijn drents bandje (Skik), 1 omheind parkeerterreintje, 1 podium, 1 geluidsinstallatie, een hele hoop enthousiaste inwoners van het dorpje Erica, een handjevol liefhebbers uit diverse windstreken en een beetje schappelijk weer. Et voila! Skik op Erica is daar.

Wellicht vraagt u zich af waarom daarheen en bijvoorbeeld niet naar Rock Werchter (het hele weekend, Belgie) of Parkpop (Den Haag, zondag). Omdat ik die andere festivals al veel meer dan 1x bezocht heb. Omdat ik een drenths parkeerterreintje soms fijner vind dan een onwijs grote festivalweide. Omdat ik meteen het nieuwe huis van twee fijne mensen kan gaan inspecteren. Omdat er nog meer fijne vriendjes & vriendinnetjes komen met wie ik vorig jaar heb afgesproken het dit jaar nog leuker te hebben dan vorig jaar (als dat uberhaupt mogelijk is). En natuurlijk omdat Skik goon een erg cool bandje is. Dat ook altijd weer hun muzkale vrienden uitnodigt om het jaarlijkse feestje mee te vieren. En het hele dorp, inclusief opa's, oma's en de voltallige lagere school. Omdat het dus ook een beetje een festival is.

Daarom dusch.

Maar goed, tot en met in ieder geval zondag dus weer geen postjes alhier. Weet u daar ook weer even van.

Wel weer ietsch om u mee te vermaken en over te verbazen. Hoop dat u em nog niet kent, want hij schijnt al een poos over het net te zwerven. Ik kreeg em iig van Odette.Ik wens u een fijn weekeinde!Geen idee wie dit meisje en de mevrouw zijn

maar het is wel een koddige foto, vindt u niet?

Reacties op Weer Weekend Weg

bicat.net 28/06/2002 | 04:53 uur
Wil de eigenaar van de trekker, merk John Deere, met het kenteken BR-29-LE zich melden bij de EHBO-post ?
 
MEvrouw op de foto 28/06/2002 | 09:31 uur
Geachte Mevrouw Claver...

Ik vind dat u grove inbreuk maakt op mijn privacy. Temeer omdat ik samen met mijn dochter te zien ben op uw website. De man links van mij is niet mijn eigen man, maar wel de vader van mijn dochter, maar dat weet mijn man dan weer niet. Begrijpt u?

Mijn advocaat zal op korte termijn kontakt met u opnemen om te kijken of er een schade vergoeding te verhalen valt. Mocht dit niet het geval zijn, ben ik bereid om genoegen te nemen met een verse gevulde koek.

Groeten,

Mevrouw op de foto

(een pseudoniem voor MALLEPIETJE!)
 
T-Jo 30/06/2002 | 15:26 uur
En ondertussen ook nog eens kunnen genieten van AedM... Sommigen hebben ook alle geluk van de wereld.
 
Plaats jouw reactie