Mijn weblog

ain?t no particular sign i?m more compatible with

Claire
05/01/2005 | 21:12 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Nou ja zeg.
Speaking of the devil.

Vorige week nog schreef ik nog een stukje over kussen en die draak van een Never Been Kissed (waarin Drew Barrymore..etc etc). U als romcomliefhebbers rende daarop natuurlijk braaf naar de DVD-theek om het ding te bekijken. Maar dat bleek helemaal niet nodig! Want ik zink zojuist na een dag best wel behoorlijk hard werken eindelijk op de bank, en val psies in het begin van genoemd highschooldrama.
Drew's soon to be lover is net opgevoerd en zij ziet er zelf belachelijk uit met een roze boa. (dat kan ik nu wel verklappen want als u dit leest heeft u de film al gezien of was u sowieso niet aan het kijken) Ha! Just what i need. Andermans drama!

Wel drama dat dus goed afloopt natuurlijk. Dat hoort nou eenmaal zo, met highschoolfilms. En dat vind ik dan weer minder van dat soort films. Eerst voeren ze stapels bekende problemen en gedoe op. Dat je denkt van jaaa! dat had ik vroeger nou ook! Van dat soort gedoe! Dus dat is nog tot daar aan toe. Maar in die films worden problemen op het eind al-tijd-en-eeuw-ig mooi opgelost. Blijken ze enorm compatible te zijn en alles. En dan is er een happy end. Met kussen enzo erbij.

Dat vind ik dus eigenlijk stom. En vooral misleidend. Want bij mij liep het nooit zo af. Op school niet, en nu eigenlijk ook niet echt. Hehe. Want ik bedoel maar: wat zou er daadwerkelijk gebeuren als ik nu zou melden dat ik morgen om 20.00u op de dam sta. En dan draag ik een geruite jas. En een witte gebreide sjaal. En natuurlijk mijn laarzen. Zou er daadwerkelijk iemand op komen dagen? Enzo? Dat zou op zich wel weer lollig zijn. Vraag is dan natuurlijk of de opgedaagde wel een beetje leuk kan kussen. Dat vind ik namelijk best wel belangrijk. Kwa oplossend vermogen.

Maar mijn leven is geen film. Dus ik zie mij daar al staan. Als de klok 8 slaat. Boingg. Eerst denk je nog: ach, die is wat laat. Maar als zich om kwart over 8 nog steeds geen vrijwilliger heeft gemeld...juist. I know a hint when i see one. Om nog maar te zwijgen van al die figuren die naar aanleiding van dit verhaaltje stiekem om het hoekje bij de Bijenkorf staan te gluren wat er gaat gebeuren. De sensatiezoekers! de ramptoeristen! Het gegniffel zal niet van de lucht zijn. Of, nog erger, er komt wél iemand opdagen en die blijkt goon echt he-le-maal niet goed te kunnen kussen. Of hij stinkt. Ofzo. Not compatible. At all. Ben je nog verder van huis.
Janee, as said. Die highschoolfilms zijn nog behoorlijk misleidend.

Maar goed. Heel leuk allemaal bedacht weer allemaal, en ik zie u dus morgen wel op De Dam om een uurtje of 8. Kan nog best gezellig worden nog, met al die claverlezertjes!
Nu moet ik nodig weer op de bank. Want misschien komt die oetlul van d'r nu wel een keer op tijd.

Reacties op ain?t no particular sign i?m more compatible with

KatYo 05/01/2005 | 21:28 uur
Haha, ik bekijk je site tijdens de pauze van die film :) Maar ik hou wel van highschoolfilms.. al vraag ik me af waarom inderdaad.. het echte leven valt daarnaast best tegen.. hmpf
 
bliss 06/01/2005 | 01:26 uur
beterietstelaatdannooitofso
 
cyclone 06/01/2005 | 14:42 uur
Hahaha .. nou ik weet 1 ding zeker .. JIJ BENT ER NIET ALLEEN !!
Vanavond is er een of ander gratis steun giro 555 concert ..

dus als ik jou was zou ik maar niet gaan :-)

 
Ashley-qv 25/11/2007 | 18:35 uur


 
blooleambed 16/03/2010 | 07:48 uur
Todd Cowle Municipal Bond Credit Report synthesizes, analyzes and presents aggregate credit information and trends in the municipal bond market. The report includes municipal bond rating information from the three major rating agencies ? Moody?s Investor Services, Standard and Poor?s and Fitch Ratings.
 
Plaats jouw reactie