Mijn weblog

and a new one just begun

Claire
04/01/2008 | 06:05 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ja, het kan nog. Het mag nog. Tot de achtste geloof ik. Officieel en alles.
En anders ook.
De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Met alles wat uw hartje begeert, geluk, liefde, gezondheid en anderzins positieve zaken.
Want we zijn hebberig natuurlijk.

Ik weet wel dat u weinig van mij vernomen heeft, de afgelopen weken (en het hele afgelopen jaar zo'n beetje eigenlijk) en ik neem het u dan ook in geen geval kwalijk als u zou zijn afgehaakt door het niet danwel zeer onregelmatig verschijnen van berichten en updates. Die dan ook nog eens voornamelijk leken te bestaan uit; 'nou ik ga weer even ergens heen waar de zon schijnt en het leuker is dan hier (wat als snel zo is als de zon schijnt) dus doehoei' en ' nou het is hier heel leuk en ik heb eigenlijk helemaal geen tijd om u op de hoogte te stellen van hoe leuk het hier dan wel psies is dus doehoei nog maar es'.
Maar ja. Ik had me nou eenmaal voorgenomen om meer avonturen te beleven.
En dat doe ik. Alleen schiet het er dan even bij in er hier verslag van te doen.
Nou ja, u vergeeft me wel. En anders maar niet. Hehe.


Volgende week rond deze tijd ben ik weer thuis. Helaas. Voor mij dan vooral.
Maar u kunt zich vanaf nu dus de hele week verheugen op een avonturenverslag claverstylee. Plus een heus Aussie woordenboek. Want u kunt wel denken dat u Engels spreekt en verstaat; maar dan heeft u zich blijkbaar dus nog nooit lang onder de Real True Blue Aussie gemengd.
Maar dat dus later.
In ieder geval tot volgende week.
En Happy 2008 dus.

Reacties op and a new one just begun

claverklaring 04/01/2008 | 06:21 uur
War is Over - John Lennon
 
Plaats jouw reactie