Mijn weblog

and it feels like its all gone

Claire
11/03/2008 | 23:02 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik had een heel belangwekkend stukje geschreven over de nieuwe voorstelling van Maarten van Roozendaal. Dat ik de vorige keer dat ik hem zag met een pruillipje buitenstond maar deze keer gelukkig echt helemaal niet. Omdat het nogal subliem was en hij weer helemaal terug is in zijn oude vorm. Met cowboy-accesoires en alles! En verder ging het stukje ook nog over Mondo Leone. Dat die ook heel leuk is. Niet dat ie zo mooi meeslepend kan zingen als meneer Maarten, maar zijn lieve verhalen en grappige anekkedotes en originele liedjes maken dat meer dan ruimschoots goed.
(een stukje oud materiaal dat wij zomaar gratis en voor niks bij de prijs inbegrepen als verzoeknummer kregen aangeboden, terwijl het er eigenlijk stiekem geeneens bijhoorde!)


Maarja.
Toen begon Law & Order ineens al en werd ik nogal afgeleid. En toen was het pauze en klapte ik mn iBook dicht omdat ie in de weg lag toen ik naar de keuken wilde. En toen ik die net weer opendeed, was mn stukje weg.
Dus bummer.
Dit rampverhaal neemt natuurlijk niet weg dat u, als u de kans krijgt (en die krijgt u, want de voorstelling is net in premiere gegaan en aldus door het hele land te zien, geen smoejes dus) zeker 'Het Wilde Westen' moet gaan zien. Als u dat niet doet, is het een gemiste kans. Eigen bult dikke schuld.
En hetzelfde geldt voor ' Dagboek' van Mondo Leone. Voor als u vertederd wil raken in rood pluche. Leukleuk, Mooimooi.

En omdat mijn vlammende betoog nu toch al in het water is gevallen, kan ik net zo goed die 2e aflevering van law & order er achteraan gaan kijken.
Kunt u ondertussen de speellijsten van bovengoemde theatergoden gaan opzoeken.
Huphup.

Reacties op and it feels like its all gone

claverklaring 11/03/2008 | 23:39 uur
All Gone - Manic Street Preachers
 
Stefan 13/03/2008 | 22:50 uur
't is me dus gewoon gelukt o Wordpress aan de praat te krijgen!
 
Plaats jouw reactie