Mijn weblog

and who would've thought...it figures

Claire
13/01/2005 | 23:37 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ehm.
Horoscopen he? Die moest je toch nooit geloven? Ofzoiets?
Want als ze wel op waarheid berusten dan kan ik maar beter naar zo'n winkel gaan voor een snorkel.
Dit zag ik namelijk zojuist staan in mijn horoscoop (stier) voor 2005.


U kunt uw agenda rustig invullen en dat hoeft niet met potlood, want u hebt geen gummetje nodig. Met de steun van Saturnus kunt u dit jaar veel bereiken, maar u krijgt het niet cadeau. Anderen zullen regelmatig een beroep op u doen, daar komt u niet onderuit, maar als u doorzwemt, komt ook u in Amerika!


Oh. Really.
Heb ik weer.
Want geloof het of niet; maar ik heb juist vanmiddag een reisje naar de us of a geboekt. (waarover heus later meer, maar nu ff niet) Echt. Hedenmíddag psies. Het schema was om met het vliegtuig te gaan.
Want ik hou best van zwemmen, maar niet zo van heel erg veel sportgedoe.
En daarbij was ik nou juist van plan om in 2005 es een keer niet zo heel erg door te slaan met alles.
Nou. Zo te lezen gaat dat mooi niet door.

Zwémmen. Hoe kóm je erop.

Reacties op and who would've thought...it figures

claverklaring 13/01/2005 | 23:47 uur
Alanis Morisette - Ironic
 
Lawyerzwelgje 14/01/2005 | 01:45 uur
Mag je een parachute als handbagage meenemen?
 
Paola 16/01/2005 | 16:13 uur
als sterren aan de hemel staan.....
 
Plaats jouw reactie