Mijn weblog

annie hou jij mn tassie effe vast

Claire
13/04/2005 | 23:56 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Toon mij uw tas en ik zeg u wie u bent. Enzo.
Blijkbaar is er een soort rage aan de gang waarbij het cool is om de inhoud van je tas op internet ten toon te stellen. Niet dat ik het op logs tegenkom (geloof ik) maar steeds vaker krijg ik linkjes toegezonden van mensen die denken dat ik het leuk vind om in andermans tas te kijken. Kennelijk houdt men mij voor een tassenneuzer. En er er zijn een heleboel sites waar je dat kan doen. Al kan ik nu hier en op dit moment die linkjes natuuurlijk niet 123 tevoorschijn toveren.
Nou, vind ik het best leuk om in iemands tas te kijken als er leuk danwel bruikbaar materiaal in zit. Maar dat weet je natuurlijk pas als je er in kijkt. Afijn. Blabla.

Natuurlijk sleur ik zelf ook altijd en overal een tas mee naartoe. Anders zitten je zakken zo vol en dat verruineert je outfit maar. Dat moet echnie. In die tas huizen wel altijd soort van dezelfde spullen. Het is dan weer niet altijd dezelfde tas, want ik heb best wel veel tassen. De inhoud wordt dan goon van tas naar tas omgekiept. Wat er dan weer voor zorgt dat ik soms wel eens dingen kwijt bent. Maar dat geeft niks.

Omdat het toch een rage lijkt te zijn en ik natuurlijk niet al te ver achter wil lopen (sure) op eventuele feiten, leek het mij dan nu leuk om u een kijkje in mijn tas te gunnen. Voor het geval er onder u tassenneuzers zijn.
En daarbij schijnt de inhoud van je tas iets over je persoonlijkheid te zeggen. Dus dat pikt dan ook zomaar weer even mooi mee. Mijn persoonlijkheid.

tassie.jpg
(klik voor een grotere tas)


van links naar rechts, van boven naar onder:
Discman (met radio, anders kocht ik wel een iPod); met half daaronder verscholen het pasje van m'n werk (klik Het Verhaal Van Het Pasje voor); een appel (armzalige poging tot 3 maaltijden per dag en geen tussensoortjes behalve fruit); flesje water (zie appel en voor dorstaanval in trein); blingblingdoorslaan zonnebril (nieuw! nieuw! nieuw!); reservebatterijen voor de discman (niks ergers dan een discman zonder batterijen, want uiteraard net op een batterijloze plaats...enzo); favo kauwgom, portomonnee (dringend aan vervanging toe wegens op uitgekeken en onhandig klepje waar kleingeld steeds uitvalt); mapje met cd's voor discman (geen zin om uit te zoeken welke cd's er in zitten maar in ieder geval zit er altijd elvis en ben folds en aedm in. en ryan. die ook.); Allerhande receptblaadje (grits ik altijd mee bij AH, zwerven eeuwig en ongecontroleerd door tas en huis, gebruik ze zelden. i can't help myself); amerikaanse Reeses reep (gaat al 3 tassen mee, nog geen gelegenheid gezien om em op te eten); Menthol lipbalsem van de HEMA (de beste van de wereld); Claire's Lipstick ( Brits meisjesartikel, in eerste instantie alleen gekocht voor de naam, bleek achteraf zeer bruikbaar te zijn.); haaratributen (Eerste Hulp Bij Bad Hairday); een of andere wazige steen van m'n moeder (sleur ik zeker al een jaar mee, geen idee waarom maar hij hoort en nu wel bij); muntjes (niet alleen eurocenten maar ook pennies, zie portomonnee); sleutelbos (met inmiddels antieke 3fm keychain die ooit felgeel moet zijn geweest); telefoon (niet te zien op plaatje maar met elvisscreensaver); SinaasappelOranje Agenda Met Bijpassende Pen (handiger formaat dan mijn grote dikke blauwe waar ik jaren mee rondgezeuld heb. waarom oh waarom?).
En wat je niet ziet is een boek (dat lag net even naast m'n bed) en het fototoestelletje waar ik deze foto mee genomen heb. Maar die gaat wel bijna altijd mee.

Zo.
Nu kent u mij pas echt goed, zeg.

Reacties op annie hou jij mn tassie effe vast

claverklaring 14/04/2005 | 00:11 uur
Miggy - Annie, hou jij m'n tassie ff vast
 
willem 14/04/2005 | 09:10 uur
Nu vraag ik mij af wat voor persoon ik dan ben??
Ik heb n.l geen tasje
 
Dimitri 14/04/2005 | 15:06 uur
Een nihilist. Maar effe serieus ja; denk eens aan ons - mannen - wij hebben geen tassen. Maar goed, ik heb ook nog geeneens een mobiele telefoon.
 
bliss 15/04/2005 | 00:13 uur
goh, nette rommel ofso. geen wikkeltjes, kruimels, tampons, condooms, ouwe bonnetjes etc.
 
bliss 15/04/2005 | 00:13 uur
goh, nette rommel ofso. geen wikkeltjes, kruimels, tampons, condooms, ouwe bonnetjes etc.
 
Plaats jouw reactie