Mijn weblog

Behind The Scenes

Claire
20/01/2003 | 12:45 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Als u zo iemand bent die meerdere keren per dag dit log bezoekt (believe me, ze bestaan en neehee, ik ben zelf niet de enige!), dan waarschuw ik u vast even. Het kan namelijk zijn dat 'ik' er even uitlig vanavond. Er gaat namelijk iets achter de schermen gebeuren. Iets dat gevolgen heeft voor uw scherm.

Het is allemaal nog een beetje geheim enzo, maar ik vertel het vast even zodat u niet in paniek raakt enzo. Dat u niet denkt dat ik gestopt ben met loggen. Want stoppen is voor mietjes. Hoorde ik pas nog.

Voor degenen die maar 1x per dag (of minder, daar zijn er ook heus echt wel teveel van, eigenlijk:)) langskomen en net toevallig op dat tijdstip dat de boel even platligt; dikke pech voor jullie! Zien jullie later wel wat er gebeurd is.

Spannend he!

Reacties op Behind The Scenes

Michiel 20/01/2003 | 15:24 uur
Ben benieuwd!
 
Plaats jouw reactie