Mijn weblog

ben lee awake is new sleep

Claire
05/02/2006 | 19:53 uur
in de categorie Music according to

 Ben Lee - Awake Is The New Sleep


Ik hou ervan. Jongetjes met een gitaar die popliedjes zingen. Ze kunnen bij mij al bij voorbaat rekenen op een aantal bonuspunten. En als die liedjes dan ook nog klinken als een koud glas rose op een zomeravond, of als een pleister op een irritant wondje, dan mogen ze zeker in het vakje ' leuke jonges' in mijn platenkast. Ben Lee had al een streepje voor omdat ie met held Ben Folds een plaat maakte (en als je dat mag, moet je al wel heel bijzonder zijn natuurlijk), maar door zijn optreden in Paradiso en de daaruit voorvloeiende aanschaf van Awake Is The New Sleep (dat al zijn 6e plaat is, en hij is pas 27! knap zeg!!), heb ik em definitief in mn hart gesloten. Door al die fijne liedjes op zijn nwste plaat, heb, ik het vermoeden dat de rest van het land dat deze zomer ook zomaar eens zou kunnen doen. Als awake the new sleep is, blijf ik in ieder geval nog wel even wakker.

Luister en het wordt bij u ook zomer.

Reacties op ben lee awake is new sleep

Plaats jouw reactie