Mijn weblog

de beatles op een panfluit is gezellig

Claire
14/03/2008 | 17:49 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Heh knus. Vrijdagmiddag, even de televee aan.


DSC00058.JPG


Glaasje rood, blokkie kaas erbij.
Ja! Gezellig!

Of zou ik nog koorts hebben?


(Oh. helemaal niet zo gezellig is eigenlijk dat ik dus die koorts had van een voedselvergiftiging en dat ik nu dus eigenlijk alleen maar rijst of anderzins wat lichtverteerbare voedselachtigen tot me mag nemen, maar dat heb ik helemaal niet in huis want ik heb alles uit de groentela meteen weggemikt omdat ik de broccoli die daarin lag schuld van voornoemnde voedselvergiftiging heb gegeven en ik bang was dat ie de andere groente misshcien ook had aangetast met zn vuige campylobacters plus daarbij kan ik ook geeneens nieuwe boodschappen gaan doen omdat ik ook nog de avond voordat ik ziek werd, mn pinpas ben kwijtgeraakt en pas over 3 werkdagen een nuwe krijg en in de vriezer zit alleen maar diepvriespizza en vis, -die ik trouwens ook heb gegeten voordat ik ziek werd maar die is denk ik zeker niet de boosdoener want die was net aangekocht, nog houdbaar tot mei 2009 en ongeopend en alles- waar ik nu echtniet tegen kan. Dus wat nu. Enzo.)

Reacties op de beatles op een panfluit is gezellig

claverklaring 14/03/2008 | 17:55 uur
Gezellig - Maarten van Rooozendaal
 
bouws 14/03/2008 | 22:38 uur
maarten is cool. (james last ook trouwens,en dat is niet ironisch/sarcastisch bedoeld.geweldige kerel. hansi last heet ie eigenlijk, geboren in bremen, woont ergens in californië nu en is echt he-le-maal gek van de meest uiteenlopende soorten muziek. en hij schijnt fantastisch te kunnen koken,al heb je daar op dit moment niet zoveel interesse in denk ik.
 
Plaats jouw reactie