Mijn weblog

dus zeg nou niet dat ik je niet gewaarschuwd heb

Claire
10/07/2007 | 20:10 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik zal u maar vast even mentaal voorbereiden. Op de zomer.
Niet dat er buiten ook maar iets aan dat jaargetijde doet denken (alhoewel er voor as weekend tropische temperaturen verwacht schijnen te worden), maar dan kunt u in ieder geval niet achteraf huilen dat u van niks wist. Mij zal geen blaam treffen.
Het is namelijk zo, ik ben er een hele poos niet.

De slimme lezer had mijn aankomende uithuizigheid tussen de regels door natuurlijk al lang en breed in de smiezen maar voor de iets tragere leerlingen zal ik het nog even haarfijn uit de doeken doen.
Ten eerste heb ik namelijk een erg fijn taakje bemachtigd. Dit taakje heeft vanalles met Italie te maken. Dat wil zeggen; niet alleen ben ik (nee, niet alleen ik, ik heb bijvoorbeeld ook een collega) al maanden bezig met de voorbereiding, ik ga ook daadwerkelijk naar het Land van Pasta & Prosecco! Joechei!

En niet 1 keer, maar twee keer! Eerst gaan we as zaterdag (noteer u dat even) eens even polshoogte nemen of alles wat we verzonnen hebben ook daadwerkelijk kan en of de lokaties die we in ons hoofd hebben niet alleen op internet of de reisgidsjes bestaan.
Als ik die moordende 12 dagen achter de rug heb, kan ik weer even 3 weken acclimatiseren. Maar daarna ga ik weer mijn koffer(s) pakken. Want dan vetrek ik naar New York.
jajajaja, ik hoor u -nog steeds als vaste lezer- denken. 'Hoezo alweer New York?' denkt u. En; 'Daar ben je toch al zestig keer geweest inmiddels?'
Nou, niet dus. Drie keer pas. Dus daar kan best nog een keertje bij. New York is heel groot hoor. En ik heb nog steeds geen wedstrijd van de Yankees gezien. Ik ben nog steeds niet bij een show van David Letterman geweest. En ook niet in de Comedy Cellar. Plus ik moet nog een rompertje met I hartje NY kopen. En ohja. Niet te vergeten start daar de reis naar en door Canada. Dat lijkt me ook niet onbelangrijk.
Ik blijf bijna 4 weken weg. Noteer dat ook maar even.

Nou, en dan is het alweer september. En dan moet ik heel snel heel veel wasjes doen, en bij mijn vrienden en familie op bezoek. Want nog geen week later ga ik dan weer naar Italie (noteert u nog?). En dan hoeft u niet meteen weer heel erg jaloers te worden, want het is weer voor werk. Hoor. We nemen dan in twee weken het programma op. Een heel leuk programma. Dat natuurlijk wel.

Dus dan weet u er even van.
Dat ik geen zomerstop heb, maar goon even niet aanwezig ben. Geen reden tot ongerustheid.
Ik zal mijn best doen u op de hoogte te houden van mijn buitenlandse avonturen.
Maar resultaten behaald in het verleden geven natuurlijk nooit garanties voor de toekomst.

Reacties op dus zeg nou niet dat ik je niet gewaarschuwd heb

claverklaring 10/07/2007 | 20:12 uur
Alles of Niets - Vanduhuh
 
Laurent 10/07/2007 | 21:46 uur
Ja, nou en? The WWW heet niet voor niets the World Wide Web, dus ik zie geen enkele beletsel om logs van over de hele wereld te kunnnen lezen alhier.
Jezus, wat heb ik toch een hekel aan vakantietijd in weblogland.
 
Mike 11/07/2007 | 01:53 uur
Oh shit, hoe gaan we dat te boven komen?

Ongetwijfeld gaat het wel ineens heel erg mooi weer worden als je weg bent!

Bedankt!
 
Daphne 11/07/2007 | 19:40 uur
zucht... ik geloof toch dat ik stiekem heel jaloers ben... jij hebt vast veul leuker werk dan ik... ik ga nooit naar Italie... NY dan weer wel... maar voorlopig weer niet... zucht....
 
Coert 12/07/2007 | 15:26 uur
Ik ben niet stiekum jaloers, ik ben daar heel openlijk in. Veel plezier!
 
Migchiell 15/07/2007 | 13:32 uur
Mag ik mee naar Canada?

Ben nu ruim een maand terug en ik heb HEIMWEE!!

Waar ga je allemaal naartoe?
 
Migchiell 15/07/2007 | 13:35 uur
Oh ik heb nu die google-link aan de praat gekregen en je reisschema gevonden... tering ik ben jaloers!

De Rockies... oh man wat mooi!
 
Plaats jouw reactie