Mijn weblog

en anders overmorgen

Claire
15/11/2006 | 00:17 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Voor het geval u zich het afvraagt...
En anders ook.

Ik ga op Jan stemmen.
Dan weet u dat.


PS: Eh ja. Dat hierboven was goon even een updeetje hoor. Ik weet heus wel dat het pas volgende week is, van dat stemmen. Maar ik moet nu even slapen in plaats van iets tiepen over Daniel Samkalden, Ben Folds Revive of Rigter Live, ook al kom ik er nu, as i type, wel mooi achter dat dat wel heel erg mooi rijmt enzo en heb ik er wel een mening over. Maar goed, dat tiepen van meningen duurt altijd wel een uur of langer en die heb ik niet. Morgen denk ik wel. En anders overmorgen. Zouden de clown en de acrobaat zingen.
Dus dan.

Reacties op en anders overmorgen

claverklaring 15/11/2006 | 00:18 uur
Morgen is ze weg - Acda en deMunnik
 
sigridzelf 15/11/2006 | 16:54 uur
zeg Clavertje, wanneer komen die coyboyverhalen en ik mag met nieuwe parkeervergunning ook in jouw straat parkeren en kom je kijken naar mijn nieuwe onderkomen en waar is je nieuwe betrekking?
 
Peter 16/11/2006 | 11:08 uur
Oh, spannend.
 
Plaats jouw reactie