Mijn weblog

en wat dacht je van net twee

Claire
22/08/2005 | 15:04 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik wil even mijn enthousiasme uitspreken over digitale televisie.
Digitale televisie ruled namelijk. Want op digitale tv zitten een hele hoop kanalen. En ik hou best van kwaliteit, maar voor kwantiteit is in het geval van televisiekanalen ook heel wat te zeggen.
Natuurlijk krijg je alle goone zenders, maar het leukst zijn de kanalen die je zelf in eersrte instantie misshcienniet zou kiezen maar waar je, omdat je ze nou eenmaal hebt, wel het langste blijft hangen.

Zapt u even mee?

ik begin op een zender die 'Club' heet. Nog geen idee wat het is, maar Kim Basinger vertelt dat ze moeder isen zich dus goed in de film kan inleven.
Oh. Intresting.
*zap*
Reality: een kijkje achter de schermen in een ziekenhuis in een plaats waar niemand ooit van gehoord heeft. ER maar dan zonder George Clooney. Haha.
*zap*
Fashion TV; chagerijnig kijkende scharminkels showen kleren die zelfs Paris Hilton niet aan wil, afgewisseld met beelden van gestresste mensen met centimeters om hun nek. Muziekkeuze rampzalig.
*zap*
Hallmark: een aaneenschakeling van fijne films en waargebeurde verhalen voor het hele gezin! ik val middenin een drama over the Osmonds. Moeilijk weg te zappen natuurlijk.
*zap*
TCM: nóg meer films voor het hele gezin! Hoeii quo Vadis! Ingekleurd en wel. Nounounou.
*zap*
E! is my favorite. Alleen maar boulevard programma's. Een special beroemde zussen is net begonnen. Het zusje van Britney heeft het moelijk met in de schaduw staan. En oh! de Olsen twinsvinden dat ze helemaal niet op elkaar lijken. Nieuws dat de werld niet mag missen natuurlijk. Verheug me nu al op Oscar Night.
*zap*
Holland Doc is ook een toffe zender. De docu's zijn een beetje gedateerd en op dit moment heb ik niet echt behoefte aan achtergrond info over 4 Baghwan volgelingen, maar de eerste beste regenachtige zondagmiddag is dit mijn zender!
*zap
Toch maar weer terug naar E!. Er zijn wel 15 nieuwszendersen 4 verschillende discoverykanalen maar Ik móet goon weten hoe het met het zusje van Britney afloopt. Lang leve digitale tv!


En ohja. Deze lofzang betreft uiteraard alleen het fenomeen digitale televisie op zich. Met degenen die deze wonder der techniek leveren, zijnde de firma UPC, wil ik eigenlijk niks te maken hebben. Dat zijn natuurlijk trage, bureaucratische sukkels zonder verstand van zaken. Voor 10 cent per minuut!
Maar dat terzijde.

Reacties op en wat dacht je van net twee

claverklaring 22/08/2005 | 16:06 uur
Doris day- Doe Maar
 
Agnes 24/08/2005 | 21:59 uur
De laatste tijd heb ik toch wel sterk het gevoel dat de intelligentie van de Nederlanders wordt onderschat. Ik word zo moe van alle quizzen, reality-programma's en soaps. Laatst schrok ik bijna toen ik een documentaire zag over de levens van Gaugain en Picasso. Wat een cultuurshock kreeg ik daar, en zonder onderbrekingen van 6 minuten reclame. Eindelijk kon ik het langer dan een uur volhouden om tv te kijken zonder me te ergeren. Het moet kunnen!
 
Martje 24/08/2005 | 23:05 uur
Hebben ze ook the Golf channel? ;)
 
Gr.R. 26/08/2005 | 02:14 uur
Jamaar, hoe loopt het nu met zusje Spears af?
 
Rick II 27/08/2005 | 01:32 uur
History Channel?
Ook?
 
Steen 27/08/2005 | 22:11 uur
Had toch ook wel een korte recensie van Private Gold en Adult Channel verwacht ;-)
 
Plaats jouw reactie