Mijn weblog

geen text

Claire
03/12/2004 | 00:53 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Janou.
Ik weet ook wel dat het toch een beetje laf was deze week, dat textjes produceren. En dat terwijl ik nog wel beloofd had... afijn.
Ik had ook nog Dingen Te Doen, Plaatsen te Bezoeken, Mensen te Visite, Zaken Te Overdenken, Mails te Sturen, Spullen te Kopen. Goon Dingen. Enzo. Youknow.

Dus dan bent u even niet prioriteit numero uno.
Wat an sich eigenlijk ook best jammer is. Omdat ik eigenlijk wel texten had. Maar die kwamen er even niet uit. Over het waarom wil ik het dan nu graag even met u hebben.
Want soms weet ik het goon even niet met dat log. Want dan heb ik dus heus wel een verhaaltje. Een best wel goed verhaaltje zelfs. Met een echte inhoud, lollige zinsnedes en diverse alinea's, soms zelfs een echte conclusie of minstens een uitsmijter aan het eind. Een verhaaltje dat ik graag met u zou delen. Hoog entertainment gehalte enzo.
Maar dat post ik dan niet.

Het is niet dat ik er geen tijd voor heb. Soms moet je namelijk goon even tijd nemen om iets op te schrijven. Dat is meteen erg goed voor je grijze massa daarboven ook.
Nee, het gaat om de inhoud. Want in de verhaaltjes die ik bedoel, speelt iemand anders dan ikzelf de hoofdrol.
En dan moet je een beetje oppassen. Vind ik.

Volgens de kijkcijfertjes weten per gemiddeld zo'n 350 mensen dit log te vinden. Of ze het lezen is een tweede. Maar toch.
Driehondervijftig! Das keiveul! Want moet u zich eens voorstellen dat ik u ben tegengekomen die dag en u had een enorme snottebel aan uw neus hangen. En ik schreef die avond: "ik kwam whatshisname tegen en die had een dikke vette snottebel!! Ik vind snottebellen erg vies!" Dat zou al niet echt heel leuk zijn toch? En dat daar dan weer mensen, die u niet eens kent ofzo, op reageren, van haha! die whatshisname, wat een viezerik!
Dan bent u misschien wel weer net iemand die dat niets interesseert, maar ik zelf zou het dus helemaal niet leuk vinden als 350 mensen wisten dat ik een snotneus was.

Afijn. Dit snotneuzenverhaal is misschien niet helemaal het juiste voorbeeld. Maar u snapt vast wel wat ik bedoel. Ik wil goon niemand in verlegenheid brengen omdat ik toevallig een log moet vullen. Maar daardoor verkeer ik wel eens in een dilemma. Want ik maak soms best lollige dingen mee. Of iemand zegt iets tegen mij wat ik graag zou aan u door zou brieven. Dingen die voor u als loglezer behoorlijk entertaining zouden kunnen wezen.
Maar omdat ik nou eenmaal ergens along the way die ongeschreven regel voor mezelf heb opgesteld, heb ik al een aantal van die mooie verhaaltjes laten schieten. Verhaaltjes die nooit verteld zullen worden, nooit geschreven.
En ergens is dat dus best wel jammer. Want mooie verhaaltjes vertellen; da's ongeveer het leukste wat er is.

Pfff.
Soms is het nog best wel ingewikkeld, zeg. Zo'n log.
Ik kan altijd nog gaan linkdumpen.


Reacties op geen text

Lawyerzwelgje 03/12/2004 | 02:28 uur
Vertel mij wat. Maak van alles mee en mag geen ruk vertellen. Slecht voor business en zo. Het is echt niet eerlijk.

En even voor de goede orde: linkdumpen is zo fout als prins Bernhard. http://www.trouw.nl/nieuwsenachtergronden/koningshuis/prinsbernhard/artikelen/1101967509354.html
 
pomme 03/12/2004 | 16:57 uur
tsja,idd wel n dilemma...
zeker in deze tijd van persvrijheid en vrijheid van meningsuiting.Kun je de namen en omstandigheden niet n tikje aanpassen ofzo?
Anyway:Ik vinut evengoed leuk hoor;af en toe n beetje in jouw wereldje kijken.Geniet van je verhaaltjes en je foto's.dusss;Ga gewoon maar zo door zou'k zeggen!Er zijn al zoveel anderen die zich geroepen voelen hun vrijheid van mensen-kwetsen te profileren...
 
Hansje 03/12/2004 | 19:55 uur
Soms log ik wel over bestaande personen (anderen dan ikzelf). Maar namen gebruik ik alleen in positieve stukjes - en dan nog alleen internet-nicks. In pijnlijke of compromitterende logjes heten al mijn bekenden ineens héél anders.
 
Paola 05/12/2004 | 00:22 uur
ik kwam vandaag heus ook zo'n snottebeldame tegen maar dan anders.. en daar log ik dan wel over...dat wel.... en nu maar hopen dat ze me niet leest maar dat lijkt me eigenlijk wel logisch.... :-)
 
Jacqueline Melis. 25/11/2005 | 21:41 uur
Ik heb eigenlijk geen mening, maar zoek grappige verhaaltjes waar een beetje inhoud in zit, en kan ze nergens vinden.Ze hoeven niet groot te zijn, want ik wil ze op mijn site zetten.Misschien heb jij een idee waar ik ze kan vinden.Groetjes Jacqueline.Alvast bedankt.
 
Plaats jouw reactie