Mijn weblog

gemistekansen.nl

Claire
09/04/2004 | 12:32 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ja zeg.
1x in m'n leven. 1x.
Was er de mogelijkheid om over een rode loper te schrijden. Om met reden een galajurk te dragen. Om me in een limo naar De Plaats Der Plaatsen te laten vervoeren. Om me daarbij te laten begeleiden door een man in een tuxedo. Om minzaam te wuiven naar juichende pers en wanhopige paparazzi en aan nieuwsgierige verslaggevers aan de zijlijn uit te leggen dat de jurk toch echt goon een 'H&M'-etje is. Om met gespeelde spanning te luisteren naar de nominaties en vervolgens de einduitslag. Om snikkend en stotterend in HalleBerry-style een..eh...beeld (ofzo) te accepteren. Of, meer plausibel, dat niet te doen. En dan te glimlachen als een boerin met kiespijn, want het is ook leuk voor whatshername dat ze alle prijzen wint. Om daarna alle nieuwszenders en actualiteitenrubrieken en Albert Verlinde hysterisch te woord te staan met 'jehooptvanwelmaarjeverwachthetnatuurlijkniet'-jes. Om later, veeel later op de avond, volledig van de kaart van de champagne de gewonnen award uit een taxiraam te smijten, rijkdegooyer-style.

Maar nee.
De Dutch Bloggies 2004(Oscar-stylee) worden uitgereikt op 24 april in Den Haag. En dan ben ik in NY. Ik had het nog wel aangekondigd. Twee keer.
Hadden ze daar nou niet eens e-ven-tjes rekening mee kunnen houden? Voor deze ene keer? Voor mij? Ahh?
Tsk.
Ik heb ook nooit es wat leuks.

Reacties op gemistekansen.nl

jahaaa. Ik vind ook heus wel dat naar NY gaan 1000.000x leukerder is dan dat dutsj blaffie gedoe. Maar laat mij nou ook es een keer doorslaan! Voor een keer.
 
cockie 09/04/2004 | 13:47 uur
Dat wordt een satelietverbinding met de winnares in New York...
 
Merel 09/04/2004 | 14:02 uur
Ik kan ook niet! En ik had het nog wel zo gezegd ook! ;-)
 
cockie 09/04/2004 | 14:40 uur
Dat wordt dan een grote zwaai naar nummer twee!
hihi
 
Arthur 10/04/2004 | 02:13 uur
Heb jij nooit es wat leuks? NY is niet leuk?
 
Plaats jouw reactie