Mijn weblog

gimme gimme gimme (1)

Claire
19/01/2006 | 00:06 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Prinsesje als ik ben, zijn er heel veel dingen die mijn hartje begeert. Zaken die mijns inziens mijn persoonlijk levensgeluk aanzienlijk vergroten. Dingen die ik dus dringend nodig heb. Vind ik zelf dan eigenlijk dus. Ik heb besloten dat ik die dingen eens even ga archiveren op dit log. Voor het geval ik ze vergeet.
Dus niet voor u als hint of wishlist, hoor. Alhoewel ik geen hevige bezwaren zal aantekenen als u ineens onbewingbare behoefte voelt mij iets van onderstaande kado te doen.
Maar dat terzijde.

Wat ik dus hebbenhebbenhebben moet:
- Een keukenschaar. Mijn favoriete blauwe viel ineens in 3 stukken uiteen en ik vergeet al 4 weken een nieuwe te kopen terwijl ik me eigenlijk heel onthand voel zonder keukenschaar.
- Illinois van Sufjan Stevens. Omdat ik eigenlijk niet kan geloven dat iemand met zo'n gekke naam leuke muziek zou kunnen maken.
- Teeveeaansluiting in de slaapkamer. Eigenlijk een mannetje met een boor die dat komt regelen want die digitale tv-splitter luistert niet naar mijn eisen en ik kan niet zelfstandig gaten in muren boren zonder dat er iets chronisch stuk gaat.
- Telefoonnummer, msnadresje, of skype-iets van Robbie. Hoezo omdat?
- Zwarte laarzen. En niet zomaar zwarte laarzen want die heb ik al wel. In die kleur ja. Maar ik wil ze met een hak niet te hoog en zeker niet te laag en ook niet van suede maar van leer, zonder dingetjes en spullen en werkjes er aan. En ze moeten aansluiten aan mijn been en niet te laag zijn. Klinkt niet moeilijk, is het wel. In verband met niet te vinden. Maar ik wil ze. Ik heb ze nodig. En wel nu.
- Een prive-optreden van Ryan Adams. Goon omdat ik daar nu ineens zin heb, ja!
- Een iPod. Maar ik heb geen zin om er voor te betalen want ik heb al een foon met mp3 player alsook een discman. Dus ik heb bedacht dat ik een iPod wil winnen. Met iets. Of krijg van een bewonderaar. Of zoiets onvoorstelbaars.
- Een rijbewijs. Omdat mijn nieuwe baantje soms zó vroeg begint of laat eindigt in the middle of nowhere, dat er niet tegenop te treinen valt.
- En oh natuurlijk; A man after midnight. Anders slaat de titel van dit postje nergens op.

Reacties op gimme gimme gimme (1)

claverklaring 19/01/2006 | 00:07 uur
Gimme - ABBA
 
George 19/01/2006 | 02:30 uur
Illinois van Sufjan Stevens is absoluut het mooiste dat in tijden op cd is verschenen.
 
Gr.R. 19/01/2006 | 13:33 uur
Chips eten. Veel chips eten. Dan komt die iPod Nano vanzelf...

http://www.winelkuur.nl/
 
AJ 19/01/2006 | 14:58 uur
Tja..what can I say...? In plaats van Ryan`s privé-concert is de Austin City Limits uitzending van aanstaande zaterdag een aardig alternatief...? ;-)

Gotta love Mr. Adams....!!
 
Matthijs 20/01/2006 | 02:55 uur
Natuurlijk is Illinois absoluut niet het mooiste dat op cd verschenen is de laatste tijd, zeker niet als je de goedkope marketing-truc incalculeert (50 staten, yeah right!).

Desalniettemin, lieve claver, moet ik zeggen dat je redelijk low-maintenance bent. Het spijt me, maar ach, ik vind je tóch wel tof.
 
San 20/01/2006 | 10:11 uur
Oh, dat hoor je tonnie vaak, dat iemand high-maintenance vrouwen in principe toffer vindt.
 
Plaats jouw reactie