Mijn weblog

happy happy joy joy

Claire
01/04/2008 | 13:13 uur
in de categorie De wereld volgens

 


WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!

Ben Folds speelt op Rock Werchter!!!
En....ik ben in het land EN ik heb al Een Kaartje!!!!

There is a Musicgod!
(en als dit een 1 april grap is, dan vallen er serieuze doden.)
(wat ook geen grap is trouwens; ook u heeft nu de kans om dit genie live aan het werk te zien en horen; 29 juni in Paradiso! Voorverkoop begint zaterdag 5 april. En u hoeft niet bang te zijn dat ik deze experience met mijn hysterische fanschap voor u kom vernaggelen want ik kan er zlef helaas niet bij aanwezig wezen. Ik raad u dan ook ten sterkste aan uw voordeel te doen met deze once in a lifetime opportunity.)

Reacties op happy happy joy joy

claverklaring 01/04/2008 | 13:16 uur
happyhappyjoyjoysong - Ren & Stimpy
 
Rens 02/04/2008 | 13:31 uur
Zucht...En dan geef je kleine jongetjes niet eens de gelegenheid om te blowen.Over infantiel(of juist heel erg ex-fantiel)gedrag gesproken.
 
Stefan 03/04/2008 | 08:54 uur
Wat ook geen grapje is is dat Ben Folds op Rock in Park schijnt te komen in Nijmegen!
 
bouws 06/04/2008 | 22:25 uur
all u can eat. wereldnummer. alleen al daarvoor verdient ie eeuwige roem. jammer dat paradiso een beetje ver weg is voor mij.
 
Plaats jouw reactie