Mijn weblog

het feest kan beginnen

Claire
02/02/2008 | 12:20 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Wat ik me dus net ineens afvraag.
De figuren die zich de komende dagen heel actueel gaan verkleden als Peter R. De Vries. (want gegarandeerd dat ze er zijn). Weten die wel dat ie geen snor meer heeft? En hoe weten wij dan dat ze Peter R De Vries moeten voorstellen?
Afijn.
Dat moeten ze zelf maar uitzoeken.
Ik heb op het laatste moment zelfs in de totaal van carnavalssferen verstoken Kalverstraat nog een carnavalspakske weten te scoren. Ik ga als nurse. En die hebben sowieso geen snor natuurlijk.
Dus houdoe! En alaaf enzo!(en wederom nog maar weer es een keer voor de mensen die nog steeds in het volledig achterhaalde idee leven dat carnaval alleen gaat om zuipen, slechte muziek, zuipen, rotzooi trappen en vooral zuipen; ik spreek jullie wel weer als julie op Koninginndedag de straten van Amsterdam lopen te bevuilen op de maten van een of andere kansloze skihut deun! Dus.)

Reacties op het feest kan beginnen

claverklaring 02/02/2008 | 12:34 uur
Het feest kan beginnen - De Deurzakkers
 
Plaats jouw reactie