Mijn weblog

het is niet leuk, het is niet lief

Claire
13/04/2007 | 13:18 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Tja.
Vragen om reacties is de goden verzoeken.
De grote boze internetgoden in dit geval.

Kennelijk is er ergens iets danig misgegaan, want ineens worden alle reactievenstertjes van stukjes van jaaaaaaren geleden ineens overspoeld met allerhande kansloze kutspam. Ik had zo'n hele fijne anti-spam blacklist maar omdat de server waarop deez log draait ineens van 32 naar 64 bit is gegaan (of andersom en whatever dat ook betekent), snapt het logprogramma er niks meer van en wordt de blacklist goon keihard genegeerd. Ik krijg ongeveer 50 mailtjes per uur dat er iemand iets gepost heeft. Terwijl dat eigenlijk niet zo is natuurlijk.
Irritant is dan ook ineens een understatement.

Ik wilde dus die hele reactiefunctie uitzetten, maar ook dat kon niet.
ja, dat kon wel, maar dan postje voor postje handmatig invoeren. En aangezien dit stuykje nummer 1509 is, ben ik dan wel 3 dagen aan 1 stuk bezig.
Doorslaan.
Dus nu heb ik een upgrade naar een nwe versie van Movable Type nodig (bent u daar nog). Wat een gehannes. En een toestand bovendien.

Anyway.
Ik heb vrij, de zon schijnt niet en ik moet ook nog een nieuw baantje zoeken.
Was het niet toevallig vrijdag de 13e vandaag?

Reacties op het is niet leuk, het is niet lief

claverklaring 13/04/2007 | 13:32 uur
UIt het hoofd - Acda en deMunnik
 
Mo' 13/04/2007 | 16:55 uur
Welles.

Tis wel mooi weer.

Hoor.
 
Plaats jouw reactie