Mijn weblog

het spijt me liefste maar ik heb nu geen tijd

Claire
08/04/2005 | 00:22 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Vergeet alles wat ik gisteren (eergisteren zegt de klok, maar fuk de klok) schreef over mannetjes (al dan niet met gitaar) die kwa lengte ongeveer tot mijn knie reiken. Ik zag er namelijk diezelfde avond weer eentje. En nu ben ik fan. Fan van Willy Mason.

En dan had ik hier een heel verhaal willen gaan schrijven over hoe Willy door een echte heuse plugger tot mij kwam. Dat zou dan heel proffesioneel en interessanterig klinken enzo. (arg) En dat ik dan daarna zou vertellen over hoe ik onder de indruk raakte van een piepjong ventje met een gitaar die, als je je ogen dicht deed, klonk of ie al minstens 40 jaar op dit plakje aarde rondslentert. En hoe knap ik dat wel niet vind. En hoe ik door de doortastendheid van vriendje R. toch zomaar met een cd-tje onder de arm naar huis ging. Maar dat Willy zelf anders ook best wel een nachtje had mogen komen logeren. Ook al is ie pas 20. Misschien zelfs wel dat ik mn collega's vandaag de hele dag met Willy's muziek heb lastig gevallen.
Plus verder iedereen die ik er van verdacht dit op prijs te kunnen stellen.
En anders ook.

Maar ik moet snel naar bed. Huphup chopchop. Ik lig er al weer niet op tijd in. Terwijl dat heus hoognodig is. Dus het enige dat ik nu nog kwijt kan, is dat wat op dit moment ik het allerleukste aan Willy Mason vind. Namelijk dat ie niet Europa-schuw is als wat andere recent opgedane muziekhelden. En hij aldus 27 april zomaar in dat kleine zaaltje bovenin Paradiso speelt. Ik zeg; Willy Mason. Onthou die naam. En gaat dat zien.


(OK. U bent nieuwsgierig. Weet ik toch. Luister dan hier maar even naar. En meer (live) van Willy bij 3voor12 dus)

Reacties op het spijt me liefste maar ik heb nu geen tijd

claverklaring 08/04/2005 | 00:24 uur
Frank Boeijen - Muze
 
iver 08/04/2005 | 09:02 uur
haha ga je nu ook naar mannetjes van 20 kijken.. t is toch wa eej
 
peet draaft door 09/04/2005 | 03:12 uur
vreemd hoe dat gaat
ik hou van hem
en ik hou van haar

(ach en wee, hou eens op met die boeijen, ik zag hem heus vanavond nog dat ik dacht: na 20 jaar snap ik ook eens waar je mee bezig bent,

verder had ik nog even geen tekst; alleen maar tevel gedronken dat ik al obver jouw titel struikel, claver,
waar ging je logje eigenlijk over,
oh? hoezo niet over frans boelen?
kep anders wel goeie fotoos van een contrabasch:-)
 
Stefke 10/04/2005 | 18:04 uur
Claver!

Heb je Ben Folds cover van Dr. Dre gehoord? Bitches Ain't Shit?
 
Plaats jouw reactie