Mijn weblog

hij komt, hij komt

Claire
01/12/2006 | 13:21 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Waarom ik nog maar zo weing log, wilde Jan Circus weten.
Ik wist niet eens dat hij wist dat ik...etc.
Maar goed.
Dat gebeurt de laatste tijd wel vaker.

Ik moest thuis kennelijk weer even wennen aan een prikkel-arm leven.
Dat er niet iedere dag een nieuw landschap, andere mensen, ander weer was.
Ineens vond ik mijn dagelijks leven saai.
Dus niks te melden, dus niks te loggen.
Zo gaat dat.

Maar de afgelopen week had ik ineens weer externe prikkels.
De meesten wel zelf opgezocht, want luidt heen oudbrabants spreekwoord niet; ge mot oew eige kriebele, anders lachde noit. En stilstand is ook maar achteruitgang.

Maar eerst was er natuurlijk Het Nieuws.
Het Nieuws dat m'n hart sneller deed kloppen, mij minimaal 6 hysterische smsjes deed versturen en 2 voicemails inschreeuwen, mijn nieuwe collega's mij als freak deed bestempelen en me veel te vroeg op liet staan vorige week zaterdag. Dat Ben Folds (eindelijk eindelijk eindelijk eindelijk) in Paradiso komt spelen, sloeg natuurlijk in als een meteoriet op planeet claver.

Dat had de rest van de wereld ook in de gaten. Tenminste, ik denk dat. Want vanuit totaal onverwachte, soms zelf volstrekt onbekende, hoeken werd ik enthousiast gebeld, ge-smst, gemailed, ge- msned, ja zelfs ge-hyved. 'Hij komt! Eindelijk!!"
Kennelijk heb ik mijn liefhebberschap nogal tentoongespreid maar tegelijkertijd mensen daarbij de indruk gegeven dat ik me verder nooit op de hoogte hou van releasedata, tourschemas of andere Ben-gerelateerde wetenswaardigheden en nieuwtjes. Duh.

Nee hoor.
Natuurlijk was het heel erg lief en attent en zo van al die mensen. Maar gelukkig kon ik tegen hen allemaal zeggen 'Ja maar, dat wist ik toch alllaaaahaang!'.
En excuses aan de mensen die nu beduusd op hun neus kijken en misschien zelfs wel beledigd zijn. Waarom wisten wij dit nieuws niet meteen, acuut en onmiddellijk?
Nou, dat is dus heel egoistisch van mij, maar ik wilde goon niet in een heel lange rij staan vorige week zaterdag toen de voorverkoop begon. Want ik heb jullie wel door nu; als ik zeg dat iets heel leuk is, dan willen jullie het ook! Dat is toen bij Jack Johnson en John Mayer ook gebeurd hoor! En toen had ik mooi geen kaartje!
Dus daar trap ik niet meer in, in die grapjes.

Dat we vervolgens in een kudde hard kern Genesis fans terechtkwamen, kon toen ook niemand voorspellen.
En dat het niet eens binnen 5 minuten uitverkocht was, vind ik ook best wel heel raar.

Want dan weer wel betekent dat u als tot nu toe in het ogewisse gebelven lezertje, nog niet te laat bent om de de Held Der Helden live aan het werk te zien en vooral te horen in de fijnste venue van ons land. En als u ook maar als een greintje van muziek houdt, gaat u huphuphup naar uw plaatselijke toegangskaartjesverstrekker en zie ik u 30 januari.

Dan ben ik diegene die 's middags om 3 uur al voor de deur zit.
Hell yeah.


Reacties op hij komt, hij komt

claverklaring 01/12/2006 | 14:02 uur
De Lieve Goede Sint - Onbekend zangtalent
 
willem 01/12/2006 | 19:26 uur
Puh!! ;)
 
Matthijs 04/12/2006 | 14:45 uur
Sterker nog, het is een week later nog steeds niet uitverkocht.

Misschien heb ik een spelfout in z'n naam over het hoofd gezien...
 
Sander 05/12/2006 | 09:39 uur
Hoi claver, wist je dat Ben Folds naar Nederland komt? 30 januari in Paradiso. De kaart verkoop is al gestart maar er zijn nog kaarten verkrijgbaar. Ik dacht ik meld het even, voor als je het nog niet wist. :-)
 
Plaats jouw reactie