Mijn weblog

Hit Me!

Claire
03/06/2002 | 23:40 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik ben eigenlijk helemaal niet zo'n erge statsfreak. Ik check een statspaginaatje vooral op via welke site of zoekterm men mij bereikt heeft. Altijd leuk om te weten waar mensen naar zoeken of dat je ergens in een linklijstje staat.

Nu weet ik ook wel dat die dingen van nedstat niet echt heel erg betrouwbaar zijn, maar toch viel me iets op. Toen mijn log een week of 4 geleden down ging, stond de teller van het totaal aantal bezoekers (of hits of pageviews of..nouja de teller dus) op 9.946. Was dit log nog 1 dag langer zichtbaar gebleven dan had ik een mooi vijfcijferig nummertje en reden tot een feestelijk postje gehad. Maar nee.

Sinds vorige week is de boel weer draaiende, maar blijkbaar vind Nedstat van niet. Volgens hen hebben sindsdien slechts 2 figuren mijn log weten te vinden. Verder blijft de dagteller op een eenzaam nulletje staan. Nou heb ik van mijn nieuwe provider ook een lollige statspagina gekregen waar toch duidelijk vermeld staat dat er veel meer dan die 2 langs zijn gekomen. Dit inclusief ip-nummersdingen en dat soort voor mij verwarrende ongein. 't Ziet er in ieder geval een stuk geloofwaardiger uit dan die Nedstats.

Neemt niet weg dat de 10.000e hit, bezoeker of wat dan ook, eigenlijk ongemerkt voorbij is gekomen.

Ik weet dus ook niet wanneer het was, wie het was, waar hij/zij vandaan kwam en wat hij/zij heeft gelezen. Best jammer. Nu moet ik tot de 25.000e bezoeker wachten voor een feestje. En iets zegt me dat die taart dan echt niet meer lekker is.

Reacties op Hit Me!

Freakje 04/06/2002 | 08:30 uur
Ja ik was het!! :-) enuh...mokka taart vink erg lekker... dusch....tis maar gewoon even een mededeling he?!
 
Malle Pietje 04/06/2002 | 16:04 uur
Persoonlijk ben ik zo benieuwd naar de Claver...

Is het man of vrouw,

is het lang of kort,

mooi of lelijk.

Ik pleit voor een foto!

dus
 
T-Jo 04/06/2002 | 22:41 uur
das wel heel erg subtiel gebracht...
 
Tja, Tjo, heb inmiddels toch een drang naar het lezen-van-clavers-log ontwikkeld en dan mag je toch best nieuwsgierig zijn....

of niet?
 
Pietje 05/06/2002 | 10:49 uur
Ben erinmiddels achter wie Claver is... en moet zeggen. Kga met een gerust hart slapen...

Kende de Claver zelfs. Niet heel erg persoonlijk, maar zou zelfs een omschrijving van haar kunnen geven. Bijzonder grappig. Mocht de Claver dit zelf lezen: keep up the good work. Vinnet erg leuk.
 
Plaats jouw reactie