Mijn weblog

hoor ik steeds je stem

Claire
08/01/2007 | 15:33 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Baadt het niet dan schaadt het niet, beter mee verlegen dan om verlegen, zonder slag of stoot wordt geen jongen groot, zonde is goeie boter op je billen smeren en droog brood eten, wie niet waagt die niet wint, wie voor een duppie geboren maakt ook best kans om een kwartje te worden, als er 1 schaap over de dam is, volgt de rest vast ook wel en Rome is ook niet op 1 dag gebouwd. Enzovoorts en zoverder.

Want niet dat ik ooit iets gewonnen heb, toch doe ik weer vrolijk mee met de jaarlijkse schaamteloze lobby om de stemmen. Met al die miljoenen kansloze weblogs maak ik namelijk ook best kans op een Dutch Bloggie. Vind ik zelf.
En als u dat nou ook vindt, klik dan hier, log in (niet zo flauw over doen, goon ff registreren, kan je elk jaar meedoen) en stem op uw aller claver in de categorie..eh... nouja. Zeg es wat.
Beste persoonlijke weblog.
Dat klinkt wel goed.

Dus hup!
claver for president!
Ohnee.
Beste persoonlijke weblog!

Reacties op hoor ik steeds je stem

claverklaring 08/01/2007 | 15:34 uur
waarom fluister ik je naam nog - Benny Neijman
 
bouws 09/01/2007 | 12:13 uur
nou, vooruit maar weer dan. de juiste uitdrukking is overigens "baaT het niet etc. e.e.a. heeft weinig en misschien wel niets met baden te maken namelijk.
 
Lars 14/01/2007 | 16:28 uur
Hmja, ik moet helemaal inloggen, profiel aanmaken en dingen aangeven en rondjes klikken en op knopjes drukken. Ik word al moe als ik er aan *denk*

Maar jij gaat het wel op eigen kracht redden, ook zonder mijn stem.
 
Plaats jouw reactie