Mijn weblog

i don't know where i'm goin but i sure know where i've been

Claire
01/04/2009 | 12:29 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ja sorrie.
claver.nu was even een poosje uit de lucht. Iets met dat er een of andere japanner een directe link naar een mp3 alhier maakte en die dus for all asia en verre omstreken ter download was. Nou heb ik verder niks tegen japanners of aziaten in het algemeen, maar ze zijn wel met z'n heel erg velen! En ze hebben ook allemaal internet.
En blijkbaar vinden ze 'Gravity' van John Mayer (geheel terecht natuurlijk) een geweldig nummer en is dat in hun regio ff net niet op een legaal te kopen plaat of cd te verkrijgen. Dat is heel erg zielig voor ze natuurlijk, maar om nou met zn duizenden tegelijk dat lekker dagelijks te gaan liggen downloaden, vind ik doorslaan. En mijn servermeneer ook, dus die legde het verkeer naar hier aan banden en stak een virtuele stok voor de piraterij.

Inmiddels heb ik volgens mij alle mp3's die ooit op dit log verschenen zijn van de zeurver gehaald dus die japanners kijken vanaf heden mooi op hun neus.
En ik kan gewoon weer gezellige dingen intiepen. Dingen die voor aziaten helemaal niet interessant zijn.

Bijvoorbeeld dat ik inmiddels niet meer elke week drie keer naar Volendam ga om daar het wel en wee van de dorpelingen vast te leggen. Dat is natuurlijk heel jammer, maar gelukkig was er wel weer een andere werkgever die mij in dienst wilde nemen. En dat is ook keileuk. Maar daarover later meer. En over andere zaken misschien ook wel.


Reacties op i don't know where i'm goin but i sure know where i've been

claverklaring 01/04/2009 | 13:02 uur
Here I Go Again - Whitesnake
 
Jasper 01/04/2009 | 15:20 uur
Waar werruk je nu dan?
 
rens 13/04/2009 | 20:36 uur
ik zie mij ook
 
Plaats jouw reactie